Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No cóż zrobić, pełna tolerancja. Pozwala im się na wszystko to się rozbrykali.
Coś ci brak wykształcenia
Zacznij tu pl.wikipedia.org/wiki/Po%C5%82udniowa_Afryka
Poczytaj kto i w jaki sposób rządził na terenach RPA i może zrozumiesz, czemu nagle wzrosła liczba ofiar, dowiedz się też, kto zabijał a kto umierał.
Zacznij tu
Poczytaj kto i w jaki sposób rządził na terenach RPA i może zrozumiesz, czemu nagle wzrosła liczba ofiar, dowiedz się też, kto zabijał a kto umierał.
Ja akurat mam co w zyciu robić niż studiować pierdolone małpy. Liczy się efekt ostateczny a nie jak do tego doszlo.
Edit.
Inaczej, żeby nie okazału się odrazu, że jestem jednak pierdolonym chamem. Pokaż mi jeden przykład gdzie czarni przyszli i było lepiej. Znaczy poza plantacjami bawełny oczywiście.
Zacznij tu
Ja akurat mam co w zyciu robić niż studiować pierdolone małpy. Liczy się efekt ostateczny a nie jak do tego doszlo.
Edit.
Inaczej, żeby nie okazału się odrazu, że jestem jednak pierdolonym chamem. Pokaż mi jeden przykład gdzie czarni przyszli i było lepiej. Znaczy poza plantacjami bawełny oczywiście.
Przerosło Ciebie sprawdzenie rzeczywistości i wiarygodności tego kwejka co wstawiłeś. @Heliar zapodał Ci nawet gotowca abyś mógł zweryfikować to gówno ze świątecznymi lanpkami, z gównem biegającym jak robactwo na dolnym obrazku. Przeklejaj dalej te gówniane fejki bo pewnie i tak nie zrozumiesz
To że smoluchy muszą się słuchać swojegi pana - jest niepodważalne
Przerosło Ciebie sprawdzenie rzeczywistości i wiarygodności tego kwejka co wstawiłeś. @Heliar zapodał Ci nawet gotowca abyś mógł zweryfikować to gówno ze świątecznymi lanpkami, z gównem biegającym jak robactwo na dolnym obrazku. Przeklejaj dalej te gówniane fejki bo pewnie i tak nie zrozumiesz
To że smoluchy muszą się słuchać swojegi pana - jest niepodważalne
Widzisz, gdy coś mnie drażni i nie moge nic z tym zrobić to się od tego odcinam na ile potrafię. Spotkałem wielu czarnych na swojej drodze życia i każdy z nich chciał mnie okraść lub pobić by zaszpanować przed kolegami bo myślał że mu pomogą jak co... nie pomogli
Jeszcze ani razu nie spotkałem małpy, która by miała jakiś interes do mnie i nie skończyło się na kłótni albo szarpaninie. No poprstu kurwa ani razu. A w tym obrazku chodziło o... obraz ogólny. Jeżeli szukasz informacji rzetelnych na temat małp to prosze pojedz sobie na ich czarny kontynent i badz mzungu (czy jak to oni tam krzycza zazwyczaj nie wiem bo nie slucham za bardzo.) tylko prosze nie wracaj i nie dawaj znaku zycia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów