📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ostatnio po 50gr za kilo było
tak jak jemu (powyżej), tak samo pudzilli kariery nie wróżę...
ot uliczna napierdalanka bez zasad, dla gimbazy, a nie sport. jak ktoś techniczny się znajdzie i ma przynajmniej 70% wagi oponenta, to: łup, łup, łup i... gong!
K1 kurwa...
ot uliczna napierdalanka bez zasad, dla gimbazy, a nie sport. jak ktoś techniczny się znajdzie i ma przynajmniej 70% wagi oponenta, to: łup, łup, łup i... gong!
K1 kurwa...
o kurwa tego się nie spodziewałem hahahah niezłe
@up
widzialem po 3,50 ostatnio na rynku
widzialem po 3,50 ostatnio na rynku
Jak go wszyscy od dawna tłuką w klatkach/ringach to sobie chociaż dla odmiany "cywilowi" jebnie od czasu do czasu
To jest Bob Sapp?
Ayrton Senna
sadistic.pl/przeciwnik-pudzianowskiego-vt111180.htm1070178
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-11-09, 10:14 ]
wyślij mi link do tego filmu na PW to postaram się go dodać
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-11-09, 11:08 ]
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-11-09, 10:14 ]
wyślij mi link do tego filmu na PW to postaram się go dodać
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-11-09, 11:08 ]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów