📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Butla umiejscowiona idealnie. Na dodatek ci kretyni których nie obchodzi nawet własne życie bo tak są wpatrzeni w smartphone. Była szansa szybko po upadku zakręcić zawór. Ja osobiście momentalnie dałbym dyla jak tylko zobaczyłbym co się dzieje.
dobrze jej tak zombiefonowi jednemu
Naturalnym zachowaniem byłoby spierdalanie stamtąd jak najdalej, dla odważnych próba zakręcenia. Oni woleli spłonąć.
Od dawna się zastanawiam, co te osły robią - patrząc 24 h na dobę na ten jebany ekran telefonu...czeka się na smsa, mmsa? nie jestem w stanie tego ogarnąć, banda popierdolonych "gadżetozjebów' co za nowy telefon była by w stanie zasztyletować człowieka. Tutaj sporo gimbusowni, więc pewnie jakiś ekspert mi bardzo szybko wyjaśni sens gapienia się w monitor kilku calowy cały dzień i napierdalania muzy w autobusie/tramwaju z tegoż urządzenia, bo przecież po co komuś słuchawki...
chuj z tym.. ale ogień fajny
Dobrze ze ten pożar nie był zaplanowany
@darex99 o kurwa wiekszej cebuli dawno tu nie bylo.
jako ekspert sie wypowiem: smartfon to taki mini komputer. jesli uwazasz kazdego wlasciciela smartfona za "gadżetozjeba" to jestes królem cebuli. i tak, mam 23 lata i jestem z "gimbusowni". ogarnij sie czlowieku.
jako ekspert sie wypowiem: smartfon to taki mini komputer. jesli uwazasz kazdego wlasciciela smartfona za "gadżetozjeba" to jestes królem cebuli. i tak, mam 23 lata i jestem z "gimbusowni". ogarnij sie czlowieku.
Kurwa, co za debile... Z butli ulatnia się chmura gazu w dodatku w zamkniętym małym pomieszczeniu, a te przyjeby zamiast spierdalać bądź zrobić cokolwiek to wychylają się kolejno zza lady żeby popatrzeć
@HiHtitmamnan Mam nadzieje, że kiedyś wejdziesz na pasach pod auto, wole być cebulą niż debilem który nie ogarnia jak chodzi.
@HiHtitmamnan Pięknie to ująłeś...skoro już piszesz o cebuli, to Twoja wypowiedź wskazuje, że w Twoich żyłach zamiast krwi płynie syrop z cebuli. Nie musiałeś dodawać, że chodziłeś do gimbozjum - Twoja odpowiedź to pokazuje i dodatkowo masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Piszę o pojebanej grupie ludzi, którzy nawet na spotkaniu ze znajomymi mają non stop wlepiony ryj w ekran lub idąc drogą wlepione ślepia w święcący prostokąt, a ten "mini komputer" całkowicie odebrał im umiejętność normalnego funkcjonowania.
Mnie zastanawia jedno: koleś łazi wokół butli, z której napierdala gaz. Dookoła niego. Coś na kuchni się gotuje. Nie ma chuja, żeby zaraz nie pierdolnęło. Pierwsze co przychodzi na myśl: szybko zakręcam, wietrzę i jest spoko albo spierdalam szczęśliwy, że chociaż stałem w chmurze gazu to mi nic nie jest. A ten idiota stoi w chmurze gazu i czeka aż pierdolnie
wsp233 napisał/a:
@HiHtitmamnan Mam nadzieje, że kiedyś wejdziesz na pasach pod auto, wole być cebulą niż debilem który nie ogarnia jak chodzi.
a co, jeśli ci powiem, że ogarniam jak chodze i posiadam smartfona?
@darex99 no tak, bo każdy kto gapi sie w smartfona 24/7 jest gadzeciarzem lub chodził do gimnazjum!!! swoja droga czujesz sie lepszy, ze nie chodziles do gimnazjum? mam rozumiec, ze jestes bardziej wyksztalcony? w to raczej wątpię, bo skoro zazdroscisz ludziom "świecących prostokątow" to cie na nie nie stać, albo chcesz być wyrafinowanym hipsterem. jakie kierunki ukonczyles, ze myslisz, ze mozesz wywyzszac sie nad ludzmi, ktorych nie znasz? wlasnie dlatego jesteś cebulakiem. a skoro nie wiesz do czego sluzy smartfon, to pozycz od kogos z twojego otoczenia i sie zapoznaj zanim coś głupiego tutaj o tym napiszesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów