📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Mógł rozbić się tuż obok
1. Po co murzyn się jeszcze opala?
2. Jak chciał pooglądać zwierzęta na łonie natury, to już mógł lepiej kaczki obserwować na jeziorze.
2. Jak chciał pooglądać zwierzęta na łonie natury, to już mógł lepiej kaczki obserwować na jeziorze.
Zachowuje się jakby pierwszy raz na oczy zobaczył nagą kobiete Ciul i tyle.
....a potem Wysoki Sądzie, przecież wszyscy wiedzą, że jak leżę sama, nago na plaży, to nikt nie ma prawa mnie molestować seksualnie swoim wzrokiem, dotykać albo zgwałcić wiec jak to się mogło stać ?
Sadistic Bafi i Óczy.
skywalker75 napisał/a:
....a potem Wysoki Sądzie, przecież wszyscy wiedzą, że jak leżę sama, nago na plaży, to nikt nie ma prawa mnie molestować seksualnie swoim wzrokiem, dotykać albo zgwałcić wiec jak to się mogło stać ?
Jeżeli jestem nago, mam duży dekolt albo krótką spódniczkę. To możesz sobie patrzeć do woli, ale łapki i mikro-peniska trzymaj przy sobie. Podotykasz jak ci na to pozwolę.
j-t-t-s1 napisał/a:
Podotykasz jak ci na to pozwolę.
Czyli sprawa przyklepana teraz tylko uzgodnic trzeba warunki?
Zacznij max od 100zł
kolega pyta czy jest tego więcej albo wiecie jak się nazywa ona może ma ciekawsze filmy
też w to wchodzę !
1. Cycki jest krokodyl wpierdolił?
2. Po chuj zostawiła włączoną kamerę? Liczyła, że ją ktoś wygrzmoci?
2. Po chuj zostawiła włączoną kamerę? Liczyła, że ją ktoś wygrzmoci?
Znając moje nieszczęście potknolbym się o nią akurat z rozpiętym rozporkiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów