To profesjonaliści czy takie wiejskie OSP ?
Szanowny kolego. Benzynę i ropopochodne gasi się strumieniem rozproszonym. Owy strażak zmienił nastaw prądownicy, co w połączeniu (jak mniemam) z rozszczelnieniem zbiornika dało nie’oczekuwany efekt. Gościowi nic nie będzie bo zapewne chinole mają „nomexy”.
Ale słuszna uwaga że strażak prowadzący dal dupy.
Wstawaj zesrałeś się. Aż mi się łezka zakręciła z tego
twojego górnolotnego, niedzielnego pierdolenia
W niedziele to tylko rosół na kaca. Inne pierdolenie jak nadmieniłeś jest zbędne.
Czy to państwowa czy też OSP napiszę jedno - służba, która ma ode mnie najwyższy szacunek. Empatia jaką mają w sobie , zaangażowanie w ratowanie mienia i życia ludzkiego to coś czego brakuje pozostałym służbom. Policja to w większości "betony", pogotowie to instytucja zarobkowa, która ma coraz bardziej wyjebane. A strażacy są zajebiści.
zrób im loda , leżą do góry chujami przez większość służby masz dobry dostęp wtedy
zrób im loda , leżą do góry chujami przez większość służby masz dobry dostęp wtedy
@up dogip
Betony się odezwały.
@up dogip
W niedziele to tylko rosół na kaca. Inne pierdolenie jak nadmieniłeś jest zbędne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów