📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
parking pod tym tesco jest mega chujowy- kiedyś były tam miejsca dla rodzin z dziećmi ale zlikwidowali je i dojebali miejsca dla niepełnosprawnych (po 4 w każdej alejce= ponad 40) rozumiem że osoby niepełnosprawne potrzebują takich miejsc jednak te pod tesco w 90% są wolne bo w naszym kraju jest bieda i większości inwalidów nie stać na samochody a jak już stoją auta uprawnione to są to nowe audi itd. biznesmenów po artroskopii. zresztą we wrocławiu ogólnie jest mega chujnia jeżeli chodzi o planowanie w kwestiach infrastruktury drogowej i parkingowej
komar napisał/a:
Męskie parkowanie pod Tesco. Raczej nie zejdzie z OC.
Jakbyś wiedział co to OC, ty byś nie pisał "raczej"
@komar, z tego, co wiem po takich zdarzeniach możesz normalnie złożyć prośbę do ubezpieczyciela o naprawę szkody w ramach polisy, tylko oczywiście następne składki zapłacisz drożej, bo zdejmą zniżki.
Warszawa, parking Tesco/€ rtv na Górczewskiej opodal Jelonek. Mijam qrestwo codziennie. Proszę, namiary:
52.239279, 20.907187
52.239279, 20.907187
rapidu napisał/a:
Parkuje przodem jak ostatnia lapeta to czemu się dziwić...
Na parkingach pod sklepami zazwyczaj parkuje się przodem. Bo zazwyczaj jest szybciej i nie blokujesz innym przejazdu.
kzf napisał/a:
@komar, z tego, co wiem po takich zdarzeniach możesz normalnie złożyć prośbę do ubezpieczyciela o naprawę szkody w ramach polisy, tylko oczywiście następne składki zapłacisz drożej, bo zdejmą zniżki.
Mówisz w tym wypadku o AC, a nie OC.
OC pokrywa szkody wyrządzone przez ubezpieczonego osobom trzecim, a nie szkodę ubezpieczonego.
przypierdolił jak ciota to fakt ale jakim trzeba być frustratem żeby iść robić zdjęcie czyjegoś auta i cieszyć się, że rozjebał lampę? z resztą to pewnie jakiś dziadek albo baba..
Na parkingach pod sklepami zazwyczaj parkuje się przodem. Bo zazwyczaj jest szybciej i nie blokujesz innym przejazdu.?
Taaaa - urzekła mnie twoja historia...
Powinno się parkować tyłem bo:
1) Samochód tyłem jest łatwiejszy w manewrowaniu
2) wchodzisz tyłem w "środowisko stałe" - czyli puste miejsce
3) Jak będziesz wyjeżdżał - ruszasz przodem w środowisko ruchome - samochody, ślepe mohery, biegające bachory - i masz szansę zobaczyć babcie 80+ która "ma przecież pierwszeństwo " - jak se idzie do św. Piotra
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów