Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko typ nie załapał, że to nie chodzi o gruz z budowy.
powiem wam coś szmaciarze.-nawet nie próbujcie takich numerów bo nasi prawnicy mają po dwadzieścia parę koła od wygranej sprawy więc są to ludzie którzy znają kruczki prawne i to jak nie dać wam kasy.bardziej opłaca się nam wygrać trzy sprawy i zapłacić im 60 000 niż przegrać jedną i zapłacić 100 000 odszkodowania bo jesteśmy 40 000 do przodu.
wasze zycie to biznes.
wasz biznes to placić składki.
kumacie?
pozdrawiam:pracownik pzu .
zajebał se azbestu a za miesiąc powie że przechodził,zacznie kaszleć i ma raka-klasyczne wyłudzenie odszkodowania.
powiem wam coś szmaciarze.-nawet nie próbujcie takich numerów bo nasi prawnicy mają po dwadzieścia parę koła od wygranej sprawy więc są to ludzie którzy znają kruczki prawne i to jak nie dać wam kasy.bardziej opłaca się nam wygrać trzy sprawy i zapłacić im 60 000 niż przegrać jedną i zapłacić 100 000 odszkodowania bo jesteśmy 40 000 do przodu.
wasze zycie to biznes.
kumacie?
Generalnie to mamy cie w chuju,
Pozdrawia społeczność sadistic
😉
zajebał se azbestu a za miesiąc powie że przechodził,zacznie kaszleć i ma raka-klasyczne wyłudzenie odszkodowania.
wasze zycie to biznes.
kumacie?
Cos mi sie wydaje ze wciagales to samo co on..... sam jestes szmaciaz, kultury nie kupisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów