18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
G................C 2015-05-01, 16:20 9
Ach kusi rozwiesić linkę
Zgłoś
MariolaBezPindola 2015-05-01, 16:26 69
@up polecam na strychu
Zgłoś
Wojtass84 2015-05-01, 16:54 5
Ja 4 tydz katuję w domu, po urazie barku. A co za tym idzie, was swoimi komentarzami Chłopaki zajebiście dają radę, zazdroszczę terenów. pozdro

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Zgłoś
8michal7 2015-05-01, 17:53
Dokładnie Wojtas piździec miejsca tam macie.
Zgłoś
P................M 2015-05-01, 18:51 2
Niech tych skurwysynów chuj strzeli! Do piachu z nimi!!!
Zgłoś
sasiados 2015-05-01, 23:45
Niezla jakosc nagrania, czy ktos wie czym to bylo nagrywane?
Zgłoś
CichaWoda 2015-05-01, 23:50 6
mogę się przyłączyć ? mam komara
Zgłoś
MariolaBezPindola 2015-05-02, 18:11
Zakładaj kostke i w las
Zgłoś
mojzesz44 2015-05-03, 0:29
Fajnie że śmigacie z Księdzem, pewnie spoko z niego koleś.
Zgłoś
MateNx 2015-05-03, 12:29
@sasiados Gopro hero 3+ albo hero4
Zgłoś
b7rabbit 2015-05-03, 14:47 10
Ach te poglądy, żeby linke rozwieszać albo tępić takich. W sumie racje, w lesie nie słychać silnika i turyści nie usłyszą motocykla, a zwierzęta zesrają się na sam dźwięk. Lepiej niech się bawią w mieście, najlepiej na chodnikach, w godzinach szczytu. Niech sie bawią gdzie chcą, byle żeby krzywdę nie robili osobom trzecim, a że zwierzęta się wystraszą - to zwierze jest dla człowieka, a nie człowiek dla zwierzęcia. .
Zgłoś
Rysiek__z__Klanu 2015-05-03, 17:47 1
Co do linek - jeżdżę na rowerze (mtb, maratony) i czasem zdarza mi się robić trening po zmroku. Więcej chyba nie trzeba tłumaczyć

Dzięki chłopaki za przygotowanie super tras zjazdowych - tak bym musiał zasuwać z łopatą, a tak mam już wyjeżdżone
Zgłoś
Varg Vicerness 2015-05-03, 17:50 2
Po lesie nie możesz jezdzic motorem bo płoszysz zwierzęta i srają pod siebie a mysliwi sobie wchodza do lasu strzelaja do zwierzat i jest spoko. Po je ba ni!
Zgłoś
koziol666 2015-05-03, 21:51 1
wielebny faja !
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów