📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ach kusi rozwiesić linkę
@up polecam na strychu
Ja 4 tydz katuję w domu, po urazie barku. A co za tym idzie, was swoimi komentarzami Chłopaki zajebiście dają radę, zazdroszczę terenów. pozdro
Ach te poglądy, żeby linke rozwieszać albo tępić takich. W sumie racje, w lesie nie słychać silnika i turyści nie usłyszą motocykla, a zwierzęta zesrają się na sam dźwięk. Lepiej niech się bawią w mieście, najlepiej na chodnikach, w godzinach szczytu. Niech sie bawią gdzie chcą, byle żeby krzywdę nie robili osobom trzecim, a że zwierzęta się wystraszą - to zwierze jest dla człowieka, a nie człowiek dla zwierzęcia. .
Co do linek - jeżdżę na rowerze (mtb, maratony) i czasem zdarza mi się robić trening po zmroku. Więcej chyba nie trzeba tłumaczyć
Dzięki chłopaki za przygotowanie super tras zjazdowych - tak bym musiał zasuwać z łopatą, a tak mam już wyjeżdżone
Dzięki chłopaki za przygotowanie super tras zjazdowych - tak bym musiał zasuwać z łopatą, a tak mam już wyjeżdżone
Po lesie nie możesz jezdzic motorem bo płoszysz zwierzęta i srają pod siebie a mysliwi sobie wchodza do lasu strzelaja do zwierzat i jest spoko. Po je ba ni!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów