Tylko chwilę poczekać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tylko chwilę poczekać
Gitrix napisał/a:
O! Motobieda jaki zadowolony. Nie ma co się dziwić.
Co kurwa? Jaka motobieda? Co ty pierdolisz, jak to Jezus,śmiał się bo wiedział jak to się skończy, czyli wyjmowaniem zębów z asfaltu
Kiedyś myślałem że to zajebista rzecz.
Ale po 1 min zrozumiałem że to proszenie się o wypadek, tak samo jak te niby sprężynujące nogi do skakania i biegania.
Takie ala szczudła tylko napięte jak łuk. Może i się rozpędzisz do 40km/h ale potknięcie się to szpital niemal murowany.
Ale po 1 min zrozumiałem że to proszenie się o wypadek, tak samo jak te niby sprężynujące nogi do skakania i biegania.
Takie ala szczudła tylko napięte jak łuk. Może i się rozpędzisz do 40km/h ale potknięcie się to szpital niemal murowany.
czemu wy wszędzie wiczicie kierowców? Macie jakieś kompleksy?
Teraz niebieskie miejsce na którym poległ będzie jego.
Niebieska farba - na niej nastąpił poślizg, sam nieraz tego doświadczyłem. A tak chciał zaimponować tej długowłosej piżdzie z brodą co siedzi na ławeczce.
Yatusza napisał/a:
Co k***a? Jaka motobieda? Co ty pie**olisz, jak to Jezus,śmiał się bo wiedział jak to się skończy, czyli wyjmowaniem zębów z asfaltu
Przecież Motobieda znany jest również jako Jezus z Żerania
jak ja uwielbiam to zapytano.......arjuorajt......odpowiedz już bez zębów/.....ajmfajn
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów