Fajnie tam mają C-:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
takie rzeczy powinny byc podstawa w naszym systemie edukacji. Sprawdziany strzeleckie i ogolnie umiejetnosc obslugi broni. Od zawsze Polska znajdowala sie w trudnym polozeniu geopolitycznym i nie mielismy sojusznika na ktorego mglibysmy rzeczywiscie liczyc, dlatego te 40mln powinno robic za armie .
przeładowała i przestrzeliła z podpiętym magazynkiem szczyt głupoty blondynka
Conalingus napisał/a:
MS z tłumikiem kurwa? czy to taki długi osłabiacz odrzutu...
To AK74M nie AKMS ....
bogus32pl, ciesz się, że cię w szkole i pisać nauczyli, to możesz teraz pisać brednie
chudy179 napisał/a:
Dobra bez spiny, co to jest?
To nie tłumik:)
A u nas w szkole z nudów chuje na ławkach malują
Akm...ja strzelałem z MSa z 62r.bo takie były na wyposażeniu wojska, a nie kurwa w call of druty(nie znam się)
u nasz w liceum na PO (teraz już nie ma PO, nowe roczniki mają ) ale lekcję niczym się nie różnią bo został stary nauczyciel. Połowę lekcji chodzimy na strzelnicę ( w szkole, mała strzelnica w podziemiach) i strzelamy z wiatrówki z pozycji stojącej na odległość 10 metrów. Drugą połowę lekcji (roku) jest nauka pierwszej pomocy. W międzyczasie prezentacje na interesujące nas, dziwne tematy.
Mój rocznik jeszcze miał tak, że jak już było ciepło pod koniec roku to mieliśmy wyjazd na strzelnicę i strzelaliśmy z KBKS z pozycji leżącej na odległość 50 metrów. Teraz już nie ma tych wyjazdów bo dyrekcja nie zezwala na wyjazdy w trakcie lekcji nie związane z nauką przedmiotów maturalnych.
Mój rocznik jeszcze miał tak, że jak już było ciepło pod koniec roku to mieliśmy wyjazd na strzelnicę i strzelaliśmy z KBKS z pozycji leżącej na odległość 50 metrów. Teraz już nie ma tych wyjazdów bo dyrekcja nie zezwala na wyjazdy w trakcie lekcji nie związane z nauką przedmiotów maturalnych.
@bogus32pl ty idioto gdyby tak było to już Tusk dawno by nas sprzedał i by robił co by chciał więc zastanów się co piszesz.
Teraz uczą żeby wycior na końcu wyciągać. W wojsku przynajmniej.
teraz w szkole nie ma po tylko edukacja dla bezpieczaństaw na ktorej nic sie nie robi..
Teraz pomyślałem sobie jak szkoła przygotowała mnie do życia Np. gdyby zaatakował mnie niedźwiedż to co, pokonał bym go powtarzając logarytmy.
chłop_małorolny napisał/a:
U nas predzej cię tusk dojebie, także rachunkowość pomoże przy wypierdalaniu przez zieloną granicę do usaTeraz pomyślałem sobie jak szkoła przygotowała mnie do życia Np. gdyby zaatakował mnie niedźwiedż to co, pokonał bym go powtarzając logarytmy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów