Fajnie tam mają C-:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MS z tłumikiem kurwa? czy to taki długi osłabiacz odrzutu...
W szkole powinny być tylko dwa podstawowe przedmioty, P.O. i historia by wiedzieć jak i do kogo strzelać.
Szacunek dla nich oraz zazdrość z mojej strony.
Szacunek dla nich oraz zazdrość z mojej strony.
każdy kraj powinien to do szkół wprowadzić, zobaczycie jak się liczba zabójstw (zwiększy) zmniejszy i broń do kupienia w warzywniaku
W liceum pani od PO nas zabrała raz na strzelnicę. Weszliśmy do jakiegoś baraku i każdy miał po 5 strzałów z wiatrówki do oddalonej o jakieś 10 metrów kartki papieru.
Conalingus napisał/a:
MS z tłumikiem kurwa? czy to taki długi osłabiacz odrzutu...
To nie tłumik:)
A u nas w szkole z nudów chuje na ławkach malują
BongMan napisał/a:
W liceum pani od PO nas zabrała raz na strzelnicę. Weszliśmy do jakiegoś baraku i każdy miał po 5 strzałów z wiatrówki do oddalonej o jakieś 10 metrów kartki papieru.
My tylko cisnęliśmy i dmuchaliśmy manekina, ale za to do dzisiaj pamiętam jak udzielić pierwszej pomocy
Ciekawe ile ludzi z forum trzymała w rękach broń palną ..
nie mówiąc już o strzelaniu i umiejętności obsługi.
Każdy powinien posiąść tą umiejętność !!
cerastes napisał/a:
Ciekawe ile ludzi z forum trzymała w rękach broń palną ..
Ja tylko z "Berylem" sie bawilem
W chuj przydatna umiejetnosc...
Przy fali arabusów zalewających kontynent w każdej szkole powinno się szkolic dzieci do obsługi broni. Oczywiście dzieci innego koloru skóry niż biały w tym czasie będą mieć plastyke
za to ja na po nauczyłem się bandażować. i myślę, że prędzej mi się to przyda niż rozkładanie i składanie karabinu na czas.
Fajne, szkoda że nie ma takich rzeczy u nas w szkołach. Przez 2 lata PO nie miałem przyjemności nawet zobaczyć na żywo broni a co myśleć o strzelaniu choć by i z kbksu. Moim zdaniem każdy mężczyzna oraz te wszystkie em pedałki w rurkach powinni mieć obycie z bronią w szkole średniej, skoro już nie ma wojska poborowego.
Pani pierwsza nie zdała do następnej klasy.
Pani druga najpierw odpięła magazynek zanim zaczęła kontynuować rozbiórkę.
pzdr,
Pani druga najpierw odpięła magazynek zanim zaczęła kontynuować rozbiórkę.
pzdr,
ja już bym kałacha wyjebał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów