... czyli krótka piłka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sklep monopolowy znajdujący się za plecami biednego mężczyzny przyciągną go cenami!
Hehehe "wyjście smoka". Swoją drogą, to chyba tylko in Rosyja autobusy najpierw ruszają, potem zamykają drzwi - już w trakcie jazdy. Albo procedury mają normalne, tylko kierowca autobusu jest jeszcze bardziej najebany od pasażera - w końcu to Rosja I ta druga opcja bardziej prawdopodobna.
Też kiedyś miałem taką przygodę. Tylko wchodził żul z prawdziwego zdarzenia, o kulach. Nie zdążył wejść do środka, pięknie wyleciał z kulami bez telemarku. Kierowca się zatrzymał, pomógł wstać, żul trochę pobluzgał, wsiadł do autobusu, usiadł wygodnie na siedzeniu po czym z siatki wyciągnął, otwartego już jabola i zaczął sączyć. Dodam, że jego zakurwiste gluty, które było widać gołym okiem, ocierały się o szyjkę butelki, co nadawało tej sytuacji dodatkowego smaczku.
No tego to się nie spodziewałem a tak btw to w czasie jazdy chyba nie można zamykać drzwi ?
W Polsce z nawykiem ruszania autobusu spotkałem się kilkukrotnie. Raczej w mniejszych miastach. Myślę, że dla tych zyskanych kilu sekund warto jest ryzykować, że ktoś wypadnie
dlatego panie kierowco pierw zamyka sie drzwi przed odjazdem Q_Q
P R Z Y C I Ą G N Ą Ł kurwa gimbusie !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów