Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że ten srebrny van z tyłu przyhamował, bo tam kolejna ekipa pewnie planowała szybki rozładunek.
K🤬a, wieziesz na pace dwie tony ludzi luzem jakimś gruchotem i ciśniesz na zakręcie ile fabryka dała

I c🤬j z nimi mniej ich przyjedzie do Europy
Może akurat zap🤬lali na prom do Europy
Może akurat zap🤬lali na prom do Europy
U nas, tak będą babki z gmin wiejskich zap🤬lać na wybory.
Niby mają być darmowe podwózki.
Niby mają być darmowe podwózki.

Jak posp🤬alali szybciutko
Coś mi się wydaje że się podróżowało na gapę na tym dachu.
Coś mi się wydaje że się podróżowało na gapę na tym dachu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie