Bieżył sobie pan przystanek truchcikiem mijając i nie wiedząc, że czai się za nim niebezpieczeństwo śmiertelne. Czyhało na niego w ukryciu i gdy nieświadom kierunek swój już obrał dopadło go chybcikiem czyniąc mu śmierć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
To sie nazywa mieć pecha, został rozjechany przez auto pędzące po chodniku.
Eleganckie 1,5 salta
ja pierdole, przyjrzyjcie się w 0:10. Koleś skręca w prawo, przez co zajeżdża drogę typowi który jechał bynajmniej o 20km/h za szybko, przez co wbija się w przystanek, 3 samochody i dosłownie miażdży tego pana. Jakie kurwa przykre, obstawiam wiek ~45 lat, rosja, nie przelewa się, z zakupami i taki kurwa pech. Ciekawe kto odpowiada za śmierć
satan263 napisał/a:
ja pierdole, przyjrzyjcie się w 0:10. Koleś skręca w prawo, przez co zajeżdża drogę typowi który jechał bynajmniej o 20km/h za szybko, przez co wbija się w przystanek, 3 samochody i dosłownie miażdży tego pana. Jakie kurwa przykre, obstawiam wiek ~45 lat, rosja, nie przelewa się, z zakupami i taki kurwa pech. Ciekawe kto odpowiada za śmierć
Rok 2018. Nieuki w internecie ciągle używają bynajmniej jako przynajmniej :/
satan263 napisał/a:
no i to zajechanie wyjebało temu czarnemu hamulce w samochodzie. Widac ze chcial to wszystko sobie sprawnie ominać, nawet nie starał się zwolnić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów