📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ja poproszę to samo z zakonnicami
musieli mieć ciężko w seminarium... zwieracze pewnie w fatalnym stanie, o strunach głosowych lepiej nie wspominać
spoko za 10 15 lat beda mieli oblesne wiszace brzuchy i trzy podbrodki tak sie wypasa
dajcie więcej z zakonnicami :]
1 i 5!!!!! Czemu ten świat jest taki okrutny? Nie no serio, Esne, postarałaś się, jestem wybredna, ale do tych dwóch nie można się przyczepić. Myślicie, że jakbym poszła do zakonu to zdążyłabym się z nimi spotkać zanim się roztyją?
Wilczex napisał/a:
ja bym poszła jako gosposia na parafięMyślicie, że jakbym poszła do zakonu to zdążyłabym się z nimi spotkać zanim się roztyją?
Wilczex napisał/a:
A tu coś dla tych, co się domagają zakonnic
Wybacz, ale ja nie gustuję w niedorośniętych transach
Wilczex napisał/a:
A na dodatek - prosto do nieba sie idzie
ale skoro to są chrześcijańscy pzedstawiciele bozi to trzeba koniecznie trafic do tego ichniego nieba?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów