📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie ma się co dziwić jak tam wszyscy naćpani są
Mialem kiedys kruka ( Krol sie nazywal ), potrafil szczekac jak pies sasiada Wychowywalem go od mlodego nieopierzonego pisklaka. Niestety nie zdazylem nauczyc go "mowic" bo przejechal go samochod. Bardzo towarzyskie, smieszne i inteligentne zwierzeta
Byłem na sadolu, spierdoliłem i powróciłem - stara miłość nie rdzewieje
Fejk jak moja dziewczyna.
Gdyby amfetamina miała właściwości umożliwiające wymazanie z pamięci złych wspomnień- jechałabym na niej codziennie.
a ja czekałem kiedy buta dostanie :/
Chujowy brzuchomówca z gościa.
Mialem kiedys kruka ( Krol sie nazywal ), potrafil szczekac jak pies sasiada Wychowywalem go od mlodego nieopierzonego pisklaka. Niestety nie zdazylem nauczyc go "mowic" bo przejechal go samochod. Bardzo towarzyskie, smieszne i inteligentne zwierzeta
ja miałem kawkę która potrafiła powtarzać niektóre słowa najczęściej tak jak się do niej zwracałem oraz moje imie z innymi było gorzej
dodam ze kawuśka latała po sąsiadach na drugim krańcu miejscowości lecz później wracala do mnie
jeździłem na rowerze ona za mną, na ryby za mną nawet potrafila za autem lecieć
jak ktoś uważa że ptak ma mały móżdżek to zapewniam wam bardzo się mylicie, od poniektórych ludzi są mądrzejsze...
To jakaś karłowata odmiana kruka?
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
A ja kiedyś sikorkę (chyba) udomowiłem. Jakieś ziarenka mu sypałem, skórkę od słoniny kładłem na parapecie. Doszło do tego, że skurwiel wcale się mnie nie bał, mogłem stać przy samym oknie a on tylko filował i wpierdzielał, łbem kręcił. No ale kiedyś musiałem wyjechać na dwa dni, żarcia nie podsypałem. A że mam głupi zwyczaj wystawiania popielniczki z kiepami za okno to się skurwiel zemścił. Porozpierdalał po całym parapecie niedopałki. Później jeszcze przylatywał ale chyba na złość. Żreć nic nie chciał, stukał dziobem w parapet i spierniczał. Wredna gnida.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów