Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raczej kolejne nagrane gówno dla tępego plebsu by wpłacał pieniążki na walke z pedofilami. Każdy z odrobiną oleju w głowie wie że taka partyzantka to wał w chuj
Ale za dziećmi biegac nie przestanie.
1. Nie było żadnego dziecka - pisał z jakims gejem
2. 14-latka to nie dziecko
3. Prawdziwi pdf dupczą co chcą, bo sa kryci przez włądze i celebrytów - Epstein Diddy Afera podkarpacka
1. wpierdol
2. uśpienie
3. anonimowe poinformowanie służb o miejscu pobytu śpiącego , wraz z przekazaniem dokumentacji
4. przekazanie sprawy samozwańczym więziennym sędziom.
[ Dodano: 2024-11-21, 09:19 ]
3. Prawdziwi pdf dupczą co chcą, bo sa kryci przez włądze i celebrytów - Epstein Diddy Afera podkarpacka
14 latka to nie dziecko? Coś więcej chcesz powiedzieć, czy jesteś kryty?
jesteś kryty?
Przyznaj, ze codziennie jesteś kryty przez geja i dlatego podniecają cie sex-pogaduszki z jakimiś uposledzonymi chłopami
14 lat to nie dziecko dla nich a stara cipa ,skoro w Iraku czy innym Iranie 9 latki mają wychodzić za mąż
Racja, nikt mu nie powiedział, że to tak mnie wolno postępować. Polakom w UK swojego czasu dawano informację, że m. in. nie pluje się na ulicy.
mają na widelcu ciapaka pedofila i dają mu tylko parę razy po mordzie. Skandynawowie to jednak cipki.
Nie wiemy jak się kończy,pewne natomiast iż nie przypadkowo film jest ucięty.
Wez sie kurwa zamknij bo nie musisz sie kryc z tym ze chronisz swojego kolege z fachu, pierdolą każdego pedofile w hollywoodach gdzie sobie ruchają inne aktorskie śmietniki, chuj z nimi i niech giną wszyscy razem ale jak pedofil by pisał do mojego dziecka to sam bym sie z nim ustawił ale bez nagrywania, bez dowodów i bez sprawy oraz dalej żyjącego pedofila
to sam bym sie z nim ustawił
Nie wątpie. Spermiarze twojego typu często kierują się ohydnymi homoseksualnymi żądzami.
Nie wątpie. Spermiarze twojego typu często kierują się ohydnymi homoseksualnymi żądzami.
dobra kurwa nie musisz sie tym chwalić że jedyne atrakcje jakie w życiu miałeś od rodziców to wychodzenie na peta z wychowawcami pod bidul ale weź kurwa przestań mierzyć innych swoją miarą bo spermisz to ty do dzieci najwyraźniej pierdolony wykolejeńcu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów