📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ten co psikal gazem menela?
mają na widelcu ciapaka pedofila i dają mu tylko parę razy po mordzie. Skandynawowie to jednak cipki.
Bardzo po skandynawsku. Brakuje końcówki, gdzie siadają na ławce i grzecznie mu tłumaczą, że ruchanie dzieci jest niefajnie, a potem wszyscy szczęśliwie idą na wegańskiego kebaba z falafelem. Na koniec wszyscy tańczą w rytm klaskania Grety Thunberg i rozdają bransoletki antygwałtowe.
plodzimierz napisał/a:
i tak łagodnie go potraktowali
Miałem nadzieję, że z tego wiaduktu nauczą to latać.
hmm, a ja jetem przeciwny taim akcjom... Co to da? We łbie parę bomb mu nic nie przestai, po prostu następnym razem będzie lepiej się kryć i planować. Ale za dziećmi biegac nie przestanie.
Na policyjne z nim i zamknąć go na lata...
ikony czatu jak w aplikacji GRINDR
EksporterZła napisał/a:
hmm, a ja jetem przeciwny taim akcjom... Co to da? We łbie parę bomb mu nic nie przestai, po prostu następnym razem będzie lepiej się kryć i planować. Ale za dziećmi biegac nie przestanie.
Chuja go tam zamkną, jakieś zawiasy by dostał i leczenie. Jak są jasne dowody to powinno być dozwolone odjebać typa na własny rachunek bezkarnie. I takiego cwela jak tu i p. Diddiego. A jak ktoś uważa inaczej też powinien iść do odjebania.
Na koniec wykastrowac smiecia
Dopóki było ciepło,a kozy się pasły to sobie jakoś radził.
14 lat to nie dziecko dla nich a stara cipa ,skoro w Iraku czy innym Iranie 9 latki mają wychodzić za mąż
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
mają na widelcu ciapaka pedofila i dają mu tylko parę razy po mordzie. Skandynawowie to jednak cipki.
Raczej kolejne nagrane gówno dla tępego plebsu by wpłacał pieniążki na walke z pedofilami. Każdy z odrobiną oleju w głowie wie że taka partyzantka to wał w chuj
łagodnie to kula w łeb, oni mu darowali.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów