📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dlatego jest coraz więcej debili bo zazwyczaj ludzie inteligentniejsi myślą co robią, planują i zdają sobie sprawę z odpowiedzialności. Szkoda tylko, że boją się tak długo tą odpowiedzialność podjąć.
A "dresik i blachara" z wózkiem zapierdala... i to Polska cała.
A "dresik i blachara" z wózkiem zapierdala... i to Polska cała.
Zaletą głupich mas ludzi jest to że łatwo nimi kontrolować, mogą stanowić tanią siłę roboczą (coś jak chiny). A inteligentniejsi sterują i mają się świetnie
Gorzej jak za sterami siądzie idiota, wtedy można mówić o katastrofie.
Aż się chce oberzeć filmik jeszcze raz, tylko szkoda patrzeć na większość scen ~_~
Gorzej jak za sterami siądzie idiota, wtedy można mówić o katastrofie.
Aż się chce oberzeć filmik jeszcze raz, tylko szkoda patrzeć na większość scen ~_~
Dzięki za napisy, chyba nie wiedziałbym za bardzo o co chodzi w filmiku gdyby nie one.
"(...)ljudska evolucija je dosla do prekretnice(...)"
ja pierdole....
ja pierdole....
a ja ogladalem ten film i zakurwiscie sie usmialem patrzac jak amerykance robia z siebie idiotow, nie pomijajac dwojga glownych bohaterow ktorzy w zalozeniu mieli byc "sredniakami" tez inteligencja nie grzeszyli
Zaczęłam czytać napisy i tak po chwili... Co kurwa ??
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Napisy są najśmieszniejsze w całym filmiku
"pireus
Dzięki za napisy, chyba nie wiedziałbym za bardzo o co chodzi w filmiku gdyby nie one."
Angielskiego kurwa w szkole nie uczyli ? ;>
Dzięki za napisy, chyba nie wiedziałbym za bardzo o co chodzi w filmiku gdyby nie one."
Angielskiego kurwa w szkole nie uczyli ? ;>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów