Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ganja125 2011-04-01, 0:09 12
nie ma takiego czegoś jak miękkie narkotyki - jest marihuana i narkotyki, ludzie mylą te dwie rzeczy
Zgłoś
ziembix 2011-04-01, 0:32
up

w pełni popieram . marihuana jest rośliną a nie wytworem ludzkich rąk , nie jest substancją chemiczną tylko zwyklym krzakiem a to że działa psycho-aktywnie to nie znaczy że ma być zakazana . u nas korzenie tataraku działają tak samo jak gandzia i jakos nie są zakazane , tylko mało kto o tym wie .
Zgłoś
Radeg 2011-04-01, 4:33 1
ganja125 napisał/a:

nie ma takiego czegoś jak miękkie narkotyki - jest marihuana i narkotyki, ludzie mylą te dwie rzeczy

Strasznie spodobał mi się ten tekst, bless.

ziembix napisał/a:

up

w pełni popieram . marihuana jest rośliną a nie wytworem ludzkich rąk , nie jest substancją chemiczną tylko zwyklym krzakiem a to że działa psycho-aktywnie to nie znaczy że ma być zakazana . u nas korzenie tataraku działają tak samo jak gandzia i jakos nie są zakazane , tylko mało kto o tym wie .

Mój kolega próbował wypić wywar z tataraku. Do dziś mówi, że pamięta ten obrzydliwy, gorzki smak i co więcej, NIC nie zadziałało...

A "hejterzy", jak to mówią, niech się ogarną i trują płuca swoimi papieroskami legalnymi, albo wątroby wódeczką. To, że macie swój legalny narkotyk nie oznacza, że nasz ma być nielegalny. Według polskiego prawa jesteśmy przestępcami za marihuanę i wielu za nią siedzi w więzieniu, a część z reszty z nich nie może nawet pracy znaleźć za problemy z prawem, więc to jest chore.
Zgłoś
Antek_amb 2011-04-01, 6:45
Ja również jestem za legalizacją maryhy ale musimy pamiętać, że marihuana nie jest obojętna dla zdrowia i czasem może się to skończyć w psychiatryku.
Zgłoś
G................2 2011-04-01, 11:07
tam powinno być napisane:

za całokszałt mojej pracy !!!!!!!!!

Ganja masz arację że nie ma czegoś takiego jak miekkie narkotyki.. albo narkotyk albo nie ale chyba zgodzisz się że marihuana jako psychoaktywna zmienia twój stan psychiczny tak? więc jest narkotykiem bez dwóch zdań i nawet nie mam zamiaru czytać wypocin kogoś kto będzie ją identyfikował z lekiem. większośc leków również nas znieczula więc są narkotykami dla naszego ciała i duszy z gorszymi lub tragicznymi skutkami ich używania. Lekiem wg mnie można nazwać coś co nas rzeczywiście uzdrowiło częstto są to emocje
Zgłoś
RastaSoldat 2011-04-01, 11:43
Donnie rzekł : chcecie legalizacje, zmieńcie premiera.

niedługo wybory to sobie wybierzemy
PO i tak ma małe szanse przez rozpierdol jaki robią...
Zgłoś
slout 2011-04-02, 0:33 1
Prócz tego że będzie miał emeryturę 10.000 zł to : Zarabia około 40 tys zł legalnie miesięcznie : Premier , Poseł , Szef klubu parlamentarnego etc etc + to co nakradł + łapówki więc raczej nie
Zgłoś
W................4 2011-04-06, 17:00
ziembix napisał/a:

nie jest substancją chemiczną tylko zwyklym krzakiem

Toś głupi,chemia jest wszędzie,nawet tlen to związek chemiczny,tak więc i thc,po za tym jak takiś mądry to idź sobie opierdol krzaczek wilczej jagody,też naturalne,więc idąc twoim tokiem myślenia musi być nie szkodliwe.To czy coś jest wytworem ludzkich rąk czy rośnie naturalnie nie stanowi o szkodliwości,a marihuana to jest narkotyk

Każdy kto w ćpaniu widzi sens życia,bądź wiąże z tym jakieś wyższe idee niż zabawa,tak jak rastamani z trawą,obudzi się pewnego dnia z ręką w nocniku,chyba że w porę się ogarnie.
Zgłoś
L................y 2011-04-06, 19:35
Wilku94 napisał/a:

Toś głupi,chemia jest wszędzie,nawet tlen to związek chemiczny,tak więc i thc,po za tym jak takiś mądry to idź sobie opierdol krzaczek wilczej jagody,też naturalne,więc idąc twoim tokiem myślenia musi być nie szkodliwe.To czy coś jest wytworem ludzkich rąk czy rośnie naturalnie nie stanowi o szkodliwości,a marihuana to jest narkotyk

Każdy kto w ćpaniu widzi sens życia,bądź wiąże z tym jakieś wyższe idee niż zabawa,tak jak rastamani z trawą,obudzi się pewnego dnia z ręką w nocniku,chyba że w porę się ogarnie.

W sumie prawda, tylko tlen, to bardziej atom niż związek, ale narkotyki zmieniają percepcje + ludzi miękkich psychicznie sprowadzają na dno, raz po raz zapalić nie zaszkodzi, żeby się wyluzować czy tam odstresować, nie jestem jakimś tam wielkim przeciwnikiem legalizacji czy coś, ale według mnie nielegalne narkotyki są bardziej na rękę rządzącym, bo z tego mają zyski tylko dla siebie, a gdyby były zalegalizowane pieniądze ze sprzedaży musiały by iść do budżetu państwa, lepiej się napić (a to kurwa wywód pierdalłem)
Zgłoś
RastaSoldat 2011-04-06, 20:00
Wilku94 napisał/a:

a marihuana to jest narkotyk

Narkotyk lekki pamiętaj przy hejtowaniu

Każdy kto w piciu widzi sens życia(...) zamieniłem jedno słowo, a sens merytoryczny się nie zmienił. Wnioski wyciągnij sam, to debata która przy założeniach obarczających obie strony bez samokrytyki nigdy nie znajdzie consensum.
Zgłoś
L................y 2011-04-06, 22:47
dokładnie Rasta, nie ma się co kłócić, każdy ma swoje rzeczy w głowie i trzeba to zaakceptować, jakie by one nie były
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem