📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mogłbym ją całą noc "rozszyfrowywać".
Jak się nazywa ?
Ukryty przekaz tych tatuaży: "Chuja wiem o tym co te tatuaże symbolizują, śmiesznie wyglądały, poza tym byłam napruta jak mnie dziarali."
kółko z kropką: znak słońca
księżyc: zależnie od kultury...
pierwszy od góry: wedjat (oko horusa) oraz oko seta (lustrzane odbicie oka horusa) z ankh'em -kluczem życia w środku
drugi od góry: nie wiem
trzeci: pentagram, klasyk
czwarty: znak nieskończoności, w starożytnej indii uznawany jako znak perfekcji, dualizmu, połączenia istoty męskiej i żeńskiej
piąty: hexagram w kole wbrew pozorom nie oznacza żydów, ale boski umysł
szósty: oznacza podział świata na 4 elementy (ziema, woda, ogień, powietrze), używany także do określenie jednego elementu, ziemi
ostatni: nie wiem
księżyc: zależnie od kultury...
pierwszy od góry: wedjat (oko horusa) oraz oko seta (lustrzane odbicie oka horusa) z ankh'em -kluczem życia w środku
drugi od góry: nie wiem
trzeci: pentagram, klasyk
czwarty: znak nieskończoności, w starożytnej indii uznawany jako znak perfekcji, dualizmu, połączenia istoty męskiej i żeńskiej
piąty: hexagram w kole wbrew pozorom nie oznacza żydów, ale boski umysł
szósty: oznacza podział świata na 4 elementy (ziema, woda, ogień, powietrze), używany także do określenie jednego elementu, ziemi
ostatni: nie wiem
ani to ładne, anie to fajne, ani to podniecające....
TATUAŻ, gówno chyba
Pierwsze zdjęcie i prawa łopatka to całkiem inny znak niż na drugim zdjęciu i prawej łopatce
Pozdrawiam
Pierwsze zdjęcie i prawa łopatka to całkiem inny znak niż na drugim zdjęciu i prawej łopatce
Pozdrawiam
kółko z kropką: Lubię w kakao...
pierwszy od góry: wedjat (oko horusa) oraz oko seta (lustrzane odbicie oka horusa) z ankh'em -kluczem życia w środku - lubię jednocześnie kakao i do dzioba (tzw ruszt grillowy)
drugi od góry: Mam dziurkw "w poprzek"
Pentagram, - moze być z kozłem
czwarty: znak nieskończoności, w starożytnej indii uznawany jako znak perfekcji, dualizmu, połączenia istoty męskiej i żeńskiej - lubię walenie na okrągło
piąty: hexagram w kole wbrew pozorom nie oznacza żydów, ale upodobania sado macho
szósty: oznacza podział świata na 4 elementy (ziema, woda, ogień, powietrze), używany także do określenie jednego elementu, ziemi - tutaj sureruje że podoła nawet 4 partnerom z różych stron świata/różnych nacji
ostatni: synonim wielokrotnego spustu na buzię.
Tatoo fejki, dupcia super, ten co napisał ze brzydka pewnie siedzi z dziewczyną przed kompem - chuj ci w oko lizusie
pierwszy od góry: wedjat (oko horusa) oraz oko seta (lustrzane odbicie oka horusa) z ankh'em -kluczem życia w środku - lubię jednocześnie kakao i do dzioba (tzw ruszt grillowy)
drugi od góry: Mam dziurkw "w poprzek"
Pentagram, - moze być z kozłem
czwarty: znak nieskończoności, w starożytnej indii uznawany jako znak perfekcji, dualizmu, połączenia istoty męskiej i żeńskiej - lubię walenie na okrągło
piąty: hexagram w kole wbrew pozorom nie oznacza żydów, ale upodobania sado macho
szósty: oznacza podział świata na 4 elementy (ziema, woda, ogień, powietrze), używany także do określenie jednego elementu, ziemi - tutaj sureruje że podoła nawet 4 partnerom z różych stron świata/różnych nacji
ostatni: synonim wielokrotnego spustu na buzię.
Tatoo fejki, dupcia super, ten co napisał ze brzydka pewnie siedzi z dziewczyną przed kompem - chuj ci w oko lizusie
MRseqel napisał/a:
TATUAŻ, gówno chyba
Pozdrawiam
A wiesz co to "lustrzane odbicie"
Czuję się mentalnie zruchany.
nowepozycje - nienawidzę Cię okrutnie za to zdjecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów