📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
misiamw napisał/a:
nie zachęcasz nas, najpierw namawiasz na wyjście z domu, a potem zniechęcasz mową o tym jaki to świat na zewnątrz jest chujowy.ja nie wiem wy myślicie ze każdy jest super chudy i ładny??? Może tak wyjdźcie w końcu na dwór i popatrzcie w koło jacy ludzie po ulicach chodzą . W normalnym świecie ludzie nie są poprawiani photoshopem ani na 16 urodziny nie dostają sztucznych cycków ...
Zapomniał pannę młodą przenieść przez próg i sam się zapakował do chałupy:)
misiamw Masz racje ale wiekszosc osob bedacych na sadolu to zwykli napinacze, chwala sie na prawo lewo czym moga by leczyc swoje roznojakie kompleksy Takie osoby idealnie okresla pewien demot demotywatory.pl/2375172/Nie-kazdy-kto-ci-grozi
zakamuflował się elegancko widac , że w rodzinie byli partyzanci
ale pierdolną a tak w ogóle ten koles na początku ze szklanką w ręku ma adidasy do garniacha
Walassss napisał/a:
@ misiamw
Masz problemy? Chcesz o nich pogadać?
Właśnie nie mam żadnych problemów jak niektórzy. Szkoda że nie ma obowiązku dawania zdjęcia przy nicku to dopiero pośmiali byśmy się z " pięknych " cwaniaków ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów