📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
jeżeli elementem tradycyjnego obrzędu jest śmietnik ,to musi to być romskie wesele.
0:29 facepalm
0:29 facepalm
heh ale kurwa żonka ładny słonik
napewno poznali się na zabawie w remizie... a ona musi być córką sołtysa... zresztą on też nie lepszy...napewno jego stary ma największe pole we wsi... Się młodym powodzi....
Człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy...
1:22 - Pan młody ma minę jakby kupę zjadł.
youtube.com/watch?v=BVZJb4zbms0
i mała wpadka
sadzac po rozmiarach panny mlodej, to ta "wpadka" byla kilka miesiecy wczesniej
ja nie wiem wy myślicie ze każdy jest super chudy i ładny??? Może tak wyjdźcie w końcu na dwór i popatrzcie w koło jacy ludzie po ulicach chodzą . W normalnym świecie ludzie nie są poprawiani photoshopem ani na 16 urodziny nie dostają sztucznych cycków ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów