📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja tam lubie Wawe a jestem ze ślunska
DrWhisky napisał/a:
Miasto niczemu winne, ale ludzie, a zwłaszcza kierowcy już tak.@up
miasto niczemu winne, bezmózgi.
a efekt, zajebisty
Ciekawe co grozi za lot samolotem pod wpływem ;D Bo spędzać sylwestra na trzeźwo to tragedia
wawka to chuj, ale sam pomysl i generalnie widok zajebisty, przypuscmy jestes ofiara losu po 30, poznajesz panne 30 grudnia kolacja cos tam, 31 robisz jej taki trip a 1 mozesz sie oswiadczyc
staszekf123 napisał/a:
Ciekawe co grozi za lot samolotem pod wpływem ;D Bo spędzać sylwestra na trzeźwo to tragedia
Licencja na latanie z pasażerami nawet takim małym samolotem to ogromny wydatek i mnóstwo czasu poświęconego na szkolenia, egzaminy z prawa lotniczego i inne takie. Nikt o zdrowych zmysłach nie zaryzykowałby jej utratą
Avans napisał/a:
wawka to chuj, ale sam pomysl i generalnie widok zajebisty, przypuscmy jestes ofiara losu po 30, poznajesz panne 30 grudnia kolacja cos tam, 31 robisz jej taki trip a 1 mozesz sie oswiadczyc
Podrośniesz trochę i sam się stukniesz w głowę, że chciałbyś się oświadczyć kobiecie po 3 dniach znajomości - w zasadzie w ogóle lepiej się nie śpieszyć ze ślubem. Można to i ciągnąć latami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów