Wietnamska armia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fascynują mnie te sebusiarskie rytuały przejścia. To chyba wynika z pierwotnej potrzeby zaznaczenia swojego miejsca w stadzie. Współcześnie porównywalne do psiego nawyku obsikiwania terenu.
Jakie skomplikowane procesy myślowe przebiegają w głowie takiego cromagonczyka, który w każdej chwili będąc w okopie, może się znaleźć na łasce i niełasce "kolegi" którego jeszcze niedawno szykanował. Kolegi, który ma karabin w ręku.
Jakie skomplikowane procesy myślowe przebiegają w głowie takiego cromagonczyka, który w każdej chwili będąc w okopie, może się znaleźć na łasce i niełasce "kolegi" którego jeszcze niedawno szykanował. Kolegi, który ma karabin w ręku.
Śmieszą mnie zapiski typu:
-ale bym im dojebał,
-leszcze bo nie oddali itd.
W wojsku nie byli a się wypowiadają...
Dzieciaki drogie takich było więcej, sami generałowie najebani na wcielenie pociągiem jechali a potem jeden z drugim moro, łysa głowa, dezorientacja i oczy spuchnięte od płaczu w kiblu, kurwa jeszcze trzeba było ich pilnować żeby sobie krzywdy nie zrobili bo mamy zabrakło...
-ale bym im dojebał,
Dzieciaki drogie takich było więcej, sami generałowie najebani na wcielenie pociągiem jechali a potem jeden z drugim moro, łysa głowa, dezorientacja i oczy spuchnięte od płaczu w kiblu, kurwa jeszcze trzeba było ich pilnować żeby sobie krzywdy nie zrobili bo mamy zabrakło...
kruszymordziec napisał/a:
Śmieszą mnie zapiski typu:
-ale bym im dojebał,
nie wytłumaczysz cepom! sprowadziliby ich na ziemię szybciej, niż piszą te swoje posty
Taka była kiedyś chora moda nie tylko w wojsku ale i w liceach, technikach. Pamiętam jak poszedłem do liceum to brali pierwszoklasistów do kibla na kocenie. Mnie akurat nie wzięli, jakoś mi się upiekło ale koledzy musieli szukać stacji radiowych w kaloryferze, robili im wodnika szuwarka czyli wsadzanie głowy do kibla i spuszczanie wody, innych wymysłów nie pamiętam. W technikach myślę, że było trochę ostrzej niż w liceum.
Był nawet film z 1993r. pt "Samowolka" i młodzi wtedy się na tym wzorowali.
Był nawet film z 1993r. pt "Samowolka" i młodzi wtedy się na tym wzorowali.
Ale dużo energii ma to pewnie dobrze rucha , mógłby tak na mnie te energię wyładować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów