Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny dobry chłopak idzie za kraty z byle powodu. Ehh szkoda mi kierasa mam nadzieje że dobrze odsiedzi wyrok, trzymaj się tam chłopaczyno i głowa do góry.
Jeśli to Twoje zdanie dotyczące mordercy niemowlaka- zwyrodnialca To Ciebie też powinni wyjebać w dupsko , nabić na pal i skórować po kawałku tepym kawałkiem szkła , a ochłapy Twojego ścierwa spuścić w kiblu bo tam Twoje miejsce
Nic nie wiesz o więzieniu. Taki koles dostaje osobną cele i ochronke 48/7.
A ty to chyba nic nie wiesz o matematyce. Długi ten twój tydzień.
Nic nie wiesz o więzieniu. Taki koles dostaje osobną cele i ochronke 48/7. Ma osobne godziny spaceru. Nie widzą sie z więźniami. W pizde dostaja te osoby co siedzą na przyklad za pobicie kobiety lub zwierząt bo zazwyczaj ich wpuszczają na cele zbiorowe.
Spokojnie. Klawisze na krzyki też zabierają
Spokojnie. Klawisze na krzyki też zabierają
Wpuszczą mu kogoś do celi i go przecwelą. Klawisze najczęściej też mają swoje zasady. Albo po prostu ktoś zapłaci
Wyją i straszą - jest OK
Tak samo ci, co teraz wyją, po wyjściu z pierdla,
powinni być witani przez swoich sąsiadów z osiedla czy dzielnicy.
Każdy z sąsiadów powinien mieć prawo ( i obowiązek!) dojechać patusa, który wraca z odsiadki.
Wtedy byłoby bardzo, bardzo OK.
Chyba ci sie coś pomieszało młody
A ty to chyba nic nie wiesz o matematyce. Długi ten twój tydzień.
Za kratami czas działa inaczej
Wyją i straszą - jest OK
Tak samo ci, co teraz wyją, po wyjściu z pierdla,
powinni być witani przez swoich sąsiadów z osiedla czy dzielnicy.
Każdy z sąsiadów powinien mieć prawo ( i obowiązek!) dojechać patusa, który wraca z odsiadki.
Wtedy byłoby bardzo, bardzo OK.
Czyli powrót do średniowiecza. Jednak plebsowi nie można dać rządzić, bo się powybija, a ty jesteś tego przykładem. Jeszcze wystrugaj sobie widły i pochodnie porób.
Chyba ci sie coś pomieszało młody
Czyli powrót do średniowiecza. Jednak plebsowi nie można dać rządzić, bo się powybija, a ty jesteś tego przykładem. Jeszcze wystrugaj sobie widły i pochodnie porób.
Dokładnie tak powinno być !
Wypalony znak na czole, żeby każdy wiedział z kim ma do czynienia.
Patologia powinna być znakowana gorącym żelazem, a nie pisać komentarze z pierdla.
Jeśli wymierzanie sprawiedliwości pozostawiamy bandytom w więxieniach to jest to katastrofa.
Ci za murami to sami niewinni z czystymi kartotekami....
Wes zjedz Snickersa poprawi ci się
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów