18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Barnellini 2020-07-28, 12:21 48
Chłopaki spod celi to zdecydowanie nie moje towarzystwo ale chwała im za to, że mają jakieś zasady i po trafieniu do pudła taki socjopata ma ciężko przejebane przez cały czas pobytu w więzieniu. Piwko dla nich w takim razie
Zgłoś
Payan 2020-07-28, 12:28 11
Liczę na filmik z wpierdolu "tatusia".
Zgłoś
woytasw 2020-07-28, 12:31 23
Jeśli wymierzanie sprawiedliwości pozostawiamy bandytom w więxieniach to jest to katastrofa.
Ci za murami to sami niewinni z czystymi kartotekami....
Zgłoś
Sajlenthill 2020-07-28, 12:40 13
Barnellini napisał/a:

Chłopaki spod celi to zdecydowanie nie moje towarzystwo ale chwała im za to, że mają jakieś zasady i po trafieniu do pudła taki socjopata ma ciężko przejebane przez cały czas pobytu w więzieniu. Piwko dla nich w takim razie

Nic nie wiesz o więzieniu. Taki koles dostaje osobną cele i ochronke 48/7. Ma osobne godziny spaceru. Nie widzą sie z więźniami. W pizde dostaja te osoby co siedzą na przyklad za pobicie kobiety lub zwierząt bo zazwyczaj ich wpuszczają na cele zbiorowe.
Zgłoś
swampman 2020-07-28, 12:42 1
na chleb i sol nie ma co liczyc
Zgłoś
Barnellini 2020-07-28, 12:47 11
woytasw napisał/a:

Jeśli wymierzanie sprawiedliwości pozostawiamy bandytom w więxieniach to jest to katastrofa.
Ci za murami to sami niewinni z czystymi kartotekami....

Oczywiście, że 99% to patologia ale wpierdol i poniżenie osobnika, który skrzywdził bezbronną osobę jaką jest dziecko należy pochwalać. Wymiar sprawiedliwości najczęściej jest zbyt łagodny dla większości bandytów bo jest coraz bardziej "cywilizowany" i wszędzie widzi okoliczności łagodzące. Jak dla mnie kara powinna być bezlitosna aby zaspokoić oczekiwania rodziny ofiary. W końcu to wymiar sprawiedliwości więc powinni wymierzyć sprawiedliwość a nie jakąś błahą karę.
Zgłoś
PhantomMask 2020-07-28, 12:53 6
Zgłoś
Barnellini 2020-07-28, 12:53 6
Sajlenthill napisał/a:

Nic nie wiesz o więzieniu. Taki koles dostaje osobną cele i ochronke 48/7. Ma osobne godziny spaceru. Nie widzą sie z więźniami. W pizde dostaja te osoby co siedzą na przyklad za pobicie kobiety lub zwierząt bo zazwyczaj ich wpuszczają na cele zbiorowe.

No to chujowo. Powinni "dostawać w pizdę" codziennie a nie być pod ochroną.
Zgłoś
N................X 2020-07-28, 12:59 9
Wyją i straszą - jest OK
Tak samo ci, co teraz wyją, po wyjściu z pierdla,
powinni być witani przez swoich sąsiadów z osiedla czy dzielnicy.
Każdy z sąsiadów powinien mieć prawo ( i obowiązek!) dojechać patusa, który wraca z odsiadki.
Wtedy byłoby bardzo, bardzo OK.
Zgłoś
dlwar 2020-07-28, 13:06 5
Kolejny dobry chłopak idzie za kraty z byle powodu. Ehh szkoda mi kierasa mam nadzieje że dobrze odsiedzi wyrok, trzymaj się tam chłopaczyno i głowa do góry.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2020-07-28, 13:08
To ta sprawa z Rudy Śląskiej?

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Pralpunkt 2020-07-28, 13:09 9
dlwar napisał/a:

Kolejny dobry chłopak idzie za kraty z byle powodu. Ehh szkoda mi kierasa mam nadzieje że dobrze odsiedzi wyrok, trzymaj się tam chłopaczyno i głowa do góry.

Pogięło cie koleś do reszty?
Zgłoś
EksplozjaSmaku 2020-07-28, 13:16 11
Barnellini napisał/a:

Gangusy co bili ludzi i ich okradali, podnosili rece na swoje rodziny to osoby z zasadami?
Zgłoś
Barnellini 2020-07-28, 13:32 1
EksplozjaSmaku napisał/a:

Gangusy co bili ludzi i ich okradali, podnosili rece na swoje rodziny to osoby z zasadami?

Nie. Napisałem "mają jakieś zasady". Nie znaczy to w takim razie, że wszystkie, które powinni mieć normalni ludzie, ani, że pochwalam ogólnie ich zasady. Jebać patusów. Cieszę się tylko, że przy okazji jacyś zwyrodnialcy obskoczą wpierdol. Napisałem również, że to nie moje towarzystwo. Wcale nie chcę ich tu wybielać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem