Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ci za murami to sami niewinni z czystymi kartotekami....
Chłopaki spod celi to zdecydowanie nie moje towarzystwo ale chwała im za to, że mają jakieś zasady i po trafieniu do pudła taki socjopata ma ciężko przejebane przez cały czas pobytu w więzieniu. Piwko dla nich w takim razie
Nic nie wiesz o więzieniu. Taki koles dostaje osobną cele i ochronke 48/7. Ma osobne godziny spaceru. Nie widzą sie z więźniami. W pizde dostaja te osoby co siedzą na przyklad za pobicie kobiety lub zwierząt bo zazwyczaj ich wpuszczają na cele zbiorowe.
Jeśli wymierzanie sprawiedliwości pozostawiamy bandytom w więxieniach to jest to katastrofa.
Ci za murami to sami niewinni z czystymi kartotekami....
Oczywiście, że 99% to patologia ale wpierdol i poniżenie osobnika, który skrzywdził bezbronną osobę jaką jest dziecko należy pochwalać. Wymiar sprawiedliwości najczęściej jest zbyt łagodny dla większości bandytów bo jest coraz bardziej "cywilizowany" i wszędzie widzi okoliczności łagodzące. Jak dla mnie kara powinna być bezlitosna aby zaspokoić oczekiwania rodziny ofiary. W końcu to wymiar sprawiedliwości więc powinni wymierzyć sprawiedliwość a nie jakąś błahą karę.
Nic nie wiesz o więzieniu. Taki koles dostaje osobną cele i ochronke 48/7. Ma osobne godziny spaceru. Nie widzą sie z więźniami. W pizde dostaja te osoby co siedzą na przyklad za pobicie kobiety lub zwierząt bo zazwyczaj ich wpuszczają na cele zbiorowe.
No to chujowo. Powinni "dostawać w pizdę" codziennie a nie być pod ochroną.
Tak samo ci, co teraz wyją, po wyjściu z pierdla,
powinni być witani przez swoich sąsiadów z osiedla czy dzielnicy.
Każdy z sąsiadów powinien mieć prawo ( i obowiązek!) dojechać patusa, który wraca z odsiadki.
Wtedy byłoby bardzo, bardzo OK.
Kolejny dobry chłopak idzie za kraty z byle powodu. Ehh szkoda mi kierasa mam nadzieje że dobrze odsiedzi wyrok, trzymaj się tam chłopaczyno i głowa do góry.
Pogięło cie koleś do reszty?
Chłopaki spod celi to zdecydowanie nie moje towarzystwo ale chwała im za to, że mają jakieś zasady i po trafieniu do pudła taki socjopata ma ciężko przejebane przez cały czas pobytu w więzieniu. Piwko dla nich w takim razie
Gangusy co bili ludzi i ich okradali, podnosili rece na swoje rodziny to osoby z zasadami?
Gangusy co bili ludzi i ich okradali, podnosili rece na swoje rodziny to osoby z zasadami?
Nie. Napisałem "mają jakieś zasady". Nie znaczy to w takim razie, że wszystkie, które powinni mieć normalni ludzie, ani, że pochwalam ogólnie ich zasady. Jebać patusów. Cieszę się tylko, że przy okazji jacyś zwyrodnialcy obskoczą wpierdol. Napisałem również, że to nie moje towarzystwo. Wcale nie chcę ich tu wybielać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów