18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
... który wrócił z Manchesteru????

"Wielka Brytania: Indonezyjczyk skazany za 136 gwałtów"

"Sinaga, który mieszka w Wielkiej Brytanii od 2007 r., czatował na swoje ofiary przed barami i klubami nocnymi w Manchesterze, po czym zachęcając drinkami bądź darmowym noclegiem, zwabiał je do mieszkania. Tam podawał ofiarom, którymi przeważnie byli heteroseksualni mężczyźni, GHB, czyli tzw. pigułkę gwałtu - substancję chemiczną powodującą utratę świadomości, po czym wykorzystywał ofiary seksualnie, filmując i fotografując przy okazji swoje czyny.

Sporządzona przez Sinagę dokumentacja ma w przeliczeniu rozmiar 250 płyt DVD lub 300 tysięcy zdjęć. Jednak nie wszystkie ofiary udało się zidentyfikować, bo niektóre nawet nie wiedzą, że zostały zgwałcone.

Indonezyjczyk wpadł w czerwcu 2017 r., gdy jeden z mężczyzn, któremu podał narkotyk, odzyskał świadomość w trakcie napaści seksualnej, po czym zaczął z nim walczyć i wezwał policję. Prowadzone w tej sprawie śledztwo jest największym dotyczącym przestępstw seksualnych w historii brytyjskiego wymiaru sprawiedliwości."

fakty.interia.pl/swiat/news-wielka-brytania-indonezyjczyk-skazany-za-1...
tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/manchester-masowy-gwalciciel-reynhard-...
Zgłoś
mygyry 2020-01-07, 22:11 7
Wielka Brytania? Jak nic niska szkodliwość czynu
Zgłoś
silwerbalk 2020-01-07, 22:34 21
Kto kurwa idzie na chate do skośnookiego typa z indonezji.... To chyba mega tolerancyjne typy albo kryptopedały..... na jeden chuj wychodzi
Zgłoś
r061071 2020-01-07, 22:36 7
up masz racje powinien wyjebać wszystkie te najebane anglosaskie cioty

forza nostra legge
Zgłoś
~Velture 2020-01-07, 22:50 19
silwerbalk napisał/a:

Kto kurwa idzie na chate do skośnookiego typa z indonezji.... To chyba mega tolerancyjne typy albo kryptopedały..... na jeden chuj wychodzi

Kiedyś mnie sąsiad z bloku w nocy w windzie zaczepił (jakoś 1-2 w nocy) żebym wpadł do niego do mieszkania się z nim napić. Typa znałem od urodzenia. Ja miałem wtedy ok 20 lat a on kurwa nie wiem 35 może 40. Pomimo tego, że go niby znałem z widzenia 20 lat to i tak odmówiłem bo wydało mi się to w chuj dziwne...
Więc nie wiem nawet jakim zjebanym kretynem trzeba być aby od jakiegoś obcego typa pod barem brać zaproszenie na kwadrat... Serio. Na bank jakieś pedały bo żaden zdrowy hetero facet by z jakimś obcym (i to jeszcze tak obleśnie wyglądającym ja ten na fotkach) nie szedł w nocy do jego mieszkania na drinka... No kurwa. Bądźmy poważni.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
ProVVe 2020-01-07, 22:51 6
Bardzo dobrze niech tych angoli cweluje każdy turban. Tępe chuje hahahaha . Powinni jeszcze wszystko wjebac na jakiś portal, żeby nie mieli lekko na mieście i wśród znajomych . Nagle im się pedoLgbt+vhs i kolory tęczy nie podobają? Jebani (dosłownie) hipokryci hahahaha

Ola gringo
Zgłoś
Dzisiaj 2020-01-07, 23:15 10
Juz wyjasniam o co chodzi :

W angole potrafia sie nakurwic gorzej jak ruscy, a angolki jebane kurwy jeszcze gorzej niz faceci. Widzialem jak ochroniarze wywlekali kurwy z klubu a one na czworakach chcialy wracac i chlac jeszcze. Angole i angolki potrafia ojebac shoty, driny, piwa i poprawic jeszcze ziolem lub kokaina. Skurwiele pierdola, ze ruscy/polacy itd to chlejo a sami pija jak popierdoleni. Raz widzialem jak okolo godziny 21 dwoch angoli (a moze byli to irlandczycy) zalegli na kanapie hotelu/hostelu i przytulili sie do siebie jak kochankowie. Po kilkunastu minutach jeden sie ocknal i gdzies spierdolil a drugi lezal dalej... obsrany. Jebalo gownem od typa na kilometr a ja musialem spierdalac wczesniej niz planowalem.

Po przydlugim wstepie wyjasniam dokladniej - angole w takim stanie jak opisalem mysla, ze odwiedziny u nowego znajomka to dobry pomysl. W takim stanie obciecie kutasa tez by sie wydawalo spoko pomyslem. Musicie zrozumiec, ze w UK ktos na ulicy sie do Ciebie usmiechnie to poprostu gest mowiacy : "hej, nie badz takim smutasem" a w PL odrazu : ejjj kurwo! smiejesz sie ze mnie? Zajebac Ci ? Masz jakis problem? Jesli to laska to myslisz : smieje sie ze mnie? Moze jestem ujebany?

Troche bardziej przyjacielscy potrafia byc angole... no ale nie zmienia to faktu : isc do typa na hate i dac sie wyruchac hehe dobrze angolom
Zgłoś
Szangti 2020-01-07, 23:29 2
To LGBT gwałci?Nie możliwe...
Zgłoś
wilkoala 2020-01-08, 0:07
Dzisiaj napisał/a:

Musicie zrozumiec, ze w UK ktos na ulicy sie do Ciebie usmiechnie to poprostu gest mowiacy : "hej, nie badz takim smutasem" a w PL odrazu : ejjj kurwo! smiejesz sie ze mnie? Zajebac Ci ? Masz jakis problem? Jesli to laska to myslisz : smieje sie ze mnie? Moze jestem ujebany?

Ojj, czyżby kolega był brzydki?
To musisz nadrabiać urokiem osobistym.
Zgłoś
radek225 2020-01-08, 0:21
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

... który wrócił z Manchesteru????
"Wielka Brytania: Indonezyjczyk skazany za 136 gwałtów"

Tak, to ja, przyznaje się. Zarekwirowali mi 240 płyt i 3 dyski zewnętrzne, a było ich 5. Mam jeszcze 10 płyt ze zdjęciami i 2 dyski zewnętrzne z 80.000 zdjęć. Ktoś chętny na przyjście do mnie i podglądanie tego? Napijemy się drineczka, można u mnie walnąć w kimę. Który chętny?

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
JednorękiBandyta 2020-01-08, 1:33
Pewnie HIVA ma bankowo...I chuj wi co jeszcze...
Zgłoś
dwakilo 2020-01-08, 3:12
Typowy wyborca PiSu. KMB to Kamienica Mariana Banasia

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
lateralustool 2020-01-08, 6:29 1
"dobre drinki tylko coś po nich dupa piecze :/"
Zgłoś
Dzisiaj 2020-01-08, 7:42 4
wilkoala napisał/a:

Ojj, czyżby kolega był brzydki?
To musisz nadrabiać urokiem osobistym.

Czyzby kolezanka byla glupia?
Musisz nadrabiac makijazem, perfumami i glebokkm gardlem na pierwszej randce.

Podalem przylladowy tok myslenia. Myslenie nie boli - spróbuj.
Zgłoś
carino43 2020-01-08, 9:46
Co poruchał to jego

carino43
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów