📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zapach wędzonego boczku i ziemniaków z ogniska
Ten film powinni pokazywać lubiącym zapierdalać. Najgorsza jest bezradność. Gość zakleszczony i nie ma jak mu pomóc.
samochody przejeżdżają..... ludzie to qurwy
I nawet dziary "Tyle szans ile odwagi" nie pomogły....
htp napisał/a:
Myślisz, że ropa gorzej się pali?
ropa się nie pali chłopie!!!
wyedukuj się troche
Zbysław napisał/a:
ropa się nie pali chłopie!!!
Benzyna też nie tylko opary i to samo dotyczy ropy tylko ta ma wyższą temperaturę parowania i wylanie na rozgrzany silnik wystarczy by pojazd się zajarał
Coś czuję, że jakby to się działo na wschód od tej zachodniej pedalarni to jednak by ktoś podbiegł i go wyciągnął.
Kibol83 napisał/a:
Coś czuję, że jakby to się działo na wschód od tej zachodniej pedalarni to jednak by ktoś podbiegł i go wyciągnął.
przeczytałem to z wyrazami współczucia dla twoich rodziców no chyba ze też tak mają najebane w czaszkach..?
burn baby burn bym krzyczał .albo śpiewał "the roof is on fire we dont need no water let the motherfucker burn"
Dobry kamerzysta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów