📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mieszkam w bloku przy torach i lubię tą lokację. Mam sporą przestrzeń za oknem, i nikt mi się nie gapi z bloku na przeciwko, a czasem lubię sobie pooglądać przejeżdżające nowe pociągi. Szczególnie teraz jak jest sporo nowych to fajnie wyglądają takie świecidełka w nocy. Widać czasem co ludzie robią w przedziałach
TT4 napisał/a:
Serio myślisz, że odszedł 17 kilometrów od domu żeby nagrać taki nonsens? Mi się wydaje, że wyszedł przed dom żeby było widać w tle pociąg. BTW wspóczuję ludziom, którzy mieszkają w kamienicach przy ulicy po której jeżdzi tramwaj a mieszkanie przy torach kolejowych to już zakrawa o mieszkanie koło lotniska. Nic śmiesznego.
Myślę, że w domu ma ciszej. Nie wiem, po co wyszedł z domu, wzbudzić litość?
Kolega ma dom w Ursusie koło torów - nie jest tak źle.
Co mnie to kurwa obchodzi gdzie mieszka jakiś gruby cwel?
PosłodzoneGówno napisał/a:
Co mnie to kurwa obchodzi gdzie mieszka jakiś gruby cwel?
Pytał cię ktoś o coś? Nie? To zamknij japę i scrolluj dalej
TT4 napisał/a:
Serio myślisz, że odszedł 17 kilometrów od domu żeby nagrać taki nonsens? Mi się wydaje, że wyszedł przed dom żeby było widać w tle pociąg. BTW wspóczuję ludziom, którzy mieszkają w kamienicach przy ulicy po której jeżdzi tramwaj a mieszkanie przy torach kolejowych to już zakrawa o mieszkanie koło lotniska. Nic śmiesznego.
Mieszkałem 50m od torowiska przy stacji Gdynia Główna.
2 SKMki co 5-30minut w zależności od pory dnia + dalkobieżne + PKM + +regionalne + towarowe + kościół po drugiej stronie ulicy.
Po miesiącu nie słyszałem niczego, do czasu, aż ktoś zapytał czy mi to nie przeszkadza.
i tak wolałbym mieszkać w tym domu w tamtej okolicy nawet 20m od torów niz w jebanym 48m w bloku
Jak można zgodzić się na coś takiego?? Koleś ma chyba pizdę zamiast jaj. Że o rogach nie wspomnę.
wy biedaki
10 km od torow, dom w gorach na wsi, z dala od wsiokow z miasta.
Czasami przy odpowiednich warunkach slychac jak jedzie pociag
10 km od torow, dom w gorach na wsi, z dala od wsiokow z miasta.
Czasami przy odpowiednich warunkach slychac jak jedzie pociag
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów