Jakim trzeba być złoczyńcą by dzieciaka tak w chuja zrobić.
ebay.co.uk/itm/PS4-Empty-Box-/152682555674
i takich aukcji jest pełno, teraz już w końcu wiem czemu one służą
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Debilni Amerykanie. Mając 4 latka, tuż po upadku komuny, gdy w sklepach nie było NIC dostałem w 1993 z siostrą na gwiazdkę Amigę 500. Oczywiście, cieszyliśmy się, skakaliśmy z radości, no ale nie aż tak. Tym bardziej, że ile takie PS4 w USA kosztuje? W Polsce 1300-1400 zł, a na zachodzie zawsze taki sprzęt kosztuje taniej w stosunku do Polski. Nawet dla przeciętnego hamburgera ile to jest wybecelowanie 300-400 dolców? Jak splunięcie przy przeciętnych zarobkach. A czarnuchątko cieszy się, jakby PS8 dostało, a nie PS4. Co do samego żartu, to nie ważne, Niemiec, Amerykanin, Chińczyk, Murzyn, Cygan - takich żartów się nie robi. Pomijam to, czy w środku były książki, gówno, czy karteczka "nie tym razem". Końcowej reakcji gówniaka wcale się nie dziwię i każdemu z nas zrobiłoby się przykro będąc tak wychujanym przez własnych rodziców. Żarty żartami, ale bez przesady.
dodajmy ze końcówka powinna być popularnopubliczna: dzieciak dostaje kurwiczy, drze japę jakby mu banana zabrali, rzuca wszytkom i miażdży co popadnie, histeria, paranoja, dalej drze mordę, wyzywa, kolejna histeria, bierze nóż/karabin/bazooke i morduje całą rodzinę, nadjeżdżają psy, morduje jednego a drugiego ciężko rani na koniec pada od strzału, winny? gra
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów