📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Debilni Amerykanie. Mając 4 latka, tuż po upadku komuny, gdy w sklepach nie było NIC dostałem w 1993 z siostrą na gwiazdkę Amigę 500. Oczywiście, cieszyliśmy się, skakaliśmy z radości, no ale nie aż tak. Tym bardziej, że ile takie PS4 w USA kosztuje? W Polsce 1300-1400 zł, a na zachodzie zawsze taki sprzęt kosztuje taniej w stosunku do Polski. Nawet dla przeciętnego hamburgera ile to jest wybecelowanie 300-400 dolców? Jak splunięcie przy przeciętnych zarobkach. A czarnuchątko cieszy się, jakby PS8 dostało, a nie PS4. Co do samego żartu, to nie ważne, Niemiec, Amerykanin, Chińczyk, Murzyn, Cygan - takich żartów się nie robi. Pomijam to, czy w środku były książki, gówno, czy karteczka "nie tym razem". Końcowej reakcji gówniaka wcale się nie dziwię i każdemu z nas zrobiłoby się przykro będąc tak wychujanym przez własnych rodziców. Żarty żartami, ale bez przesady.
Ja pierdolę, jak w tych czasach łatwo manipulować ludźmi. Takich filmów jest całe multum. Zaczęło się dobre 10 lat temu od filmu na yt, jak mały bambo dostał pod choinkę karton od xboxa. Oglądający oczywiście nie zostawili suchej nitki na rodzicach - autorach okrutnego żartu, w rezultacie czego bambo zebrał multum prezentów od darczyńców z całej hameryki. Film oczywiście okazał się fejkiem. Od tego czasu reszta człekokształtnych próbuje powtórzyć ten numer ze zmiennym powodzeniem.
Toż to zwykłe świństwo.
Toż to zwykłe świństwo.
no i radek43945983728 podsumował no i chuj no i cześć. Pozdrawiam !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów