Ja wiem, że wy prawdziwi "SADOLE", ale czasami warto takie filmy obejrzeć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Wchodzę na Sadola, żeby obejrzeć coś zadolowego, a nie to kwejkowe gówno.
Boże drogi ile to człowiek w swoim życiu się tych szczeniąt natopił. Chyba najbardziej humanitarny sosób kiedyś, worek kamień i do rzeki. Niestety sa ludzie bez serca co ogłuszali i zakopywali, wiadomo nie zawsze to działało, albo na żywca zakopywali, czasem i pół godziny to piskało a suka szalała przez ten czas. No ale byli na każdej wiosce eksperci co za flaszke potrafili denatury za ucho wszczyknać pare minut i po krzyku, schodziło szczenie eleganko, nic nie czuło i wiotkie sie moment robiło. Dziś już coraz cięzej uswiadczyć takie widoki, prastara tradycja odchodzi w zapomnienie, nikt już po wioskach nie topi, no chyba ze psi smalec gdzieś tam na podkarpaciu. Nawet coraz ciężej psa na łańcuchu spotkać.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
@poligon A szkoda że twoja matka nie miała takiego samego zdania o aborcji.
Nic ciekawego, żałuję, że to oglądałem.
Chuj tam mogę być nazwany miękka cipa ale ucieszylem się że jej się udało. Tylko nie wiem czy szczeniak z tego wyszedł.
O psia mać!
Kitajce zjedli go tydzień później
poligon6 napisał/a:
albo na żywca zakopywali,
Przecież to jeden chuj..
Ledwo się szczeniaki odratowały,a już do cyca bo głodne.Ech czarnuchy tak mają już
Matka jak matka zawsze walczy .Ale jak walczy ojciec to jest godne podziwu..
TO teraz się kurwa zacznie wysyp twardzieli sadolowych co to już z milion psów uśmierciło...
@poligon6 takie bajki to sobie możesz na podwórku opowiadać. Swoją drogą masz zajebiście silną psychikę.
@poligon6 takie bajki to sobie możesz na podwórku opowiadać. Swoją drogą masz zajebiście silną psychikę.
to pieseł a nie poligon6
jego też nikt by nie ratował
jego też nikt by nie ratował
No kurwa jak suka miała w pierwszym miocie 12 szczeniaków to i tak 7 najsłabszych zdechłoby z głodu, bo by się do cyca nie dorwały. Tak wybrało się 3 psy, nie suki bo nikt później suki od was nie weźmie. Reszta szła do doła i ładnie zostały uśmiercone jednym cięciem ostrej jak katana sztychówki. Dołek zasypany ziemią i posypany pieprzem, żeby suka nie odkopała- Chociaż i tak je potem wyczuła. Miałem wtedy 10 lat i to ja robiłem powinność kata, bo stary pracował.
Zresztą każde dziecko w jakimś wieku znęca się nad robakami, żabami i ekscytuje się zabijaniem ich. Dopiero z czasem przychodzi na myśl, że odebrało się życie jakiejś istocie która nie była niczemu winna. Teraz to nawet pająki wyrzucam na zewnątrz starając się ich nie zabić.
Zresztą każde dziecko w jakimś wieku znęca się nad robakami, żabami i ekscytuje się zabijaniem ich. Dopiero z czasem przychodzi na myśl, że odebrało się życie jakiejś istocie która nie była niczemu winna. Teraz to nawet pająki wyrzucam na zewnątrz starając się ich nie zabić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów