📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
22 lata temu znalazłem mądrą i z fajnymi cyckami. Na filmiku cycki są ale głupota jeszcze większa.
UP - Gdzie ją znalazłeś?
Co do filmu to jest to idealny przykład jakie szkody wywołuje niewłaściwa postawa. Z takimi bimbałami nawet by zderzenia nie poczuła gdyby szła wyprostowana.
Co do filmu to jest to idealny przykład jakie szkody wywołuje niewłaściwa postawa. Z takimi bimbałami nawet by zderzenia nie poczuła gdyby szła wyprostowana.
Za głupia żeby się poruszać po zaprojektowanym przez inżynierów, oświetlonym mieście, za głupia, żeby... cokolwiek...
Coś jak muchy latem o szybę w oknie.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
brylant1412 napisał/a:
ktoś mnie uświadomi dlaczego blondynki są takie tepę
spokojnie, brunetki też
eksterier najlepsza z nich wszystkich ale co z tego jeśli inteligencja basseta, tylko na raz nie brać na chatę i nie zostawiać nr. telefonu
Lobo24 napisał/a:
UP - Gdzie ją znalazłeś?
i tu dochodzimy do prawdy po co blondynkom bimbały.....
*że kobieta powinna czekać na mężczyznę i w domu siedzieć*
Dlatego właśnie trzeba zabronić tik toka, to są obywatele którzy już mają albo niedługo będą mieli prawo głosu. To co powie im tik tok to będzie prawda absolutna w hierarchii wyższa od praw fizyki - ciało w ruchu napotykając na swojej drodze ciało w bez ruchu musi się wypierdolić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów