📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Kapska jak u pawianic, śmiesznie to wygląda. Laska normalnej, czy szczupłej budowy, a w sralniku 5 kilo sylikonu...
Ciekawe czy od lachy też tak trudno je oderwać
Yyyyy faghata seksi pizda z pod konina?? Hmm konin tzn że tam konia walą czy co?
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:
Yyyyy faghata seksi pizda z pod konina?? Hmm konin tzn że tam konia walą czy co?
Ty prymitywny troglodyto. Twój pseudonim sugeruje poważne niedojebanie mózgowe, co z resztą wyraźnie podkreślasz każdym swoim żenującym wpisem. Debil.
Tak sobie myślę, czemu kobiety nie chodzą nago? Po chuj się w ogóle ubierają w te pseudo "zasłaniacze" these days?
Gdzie takie brzydkie kurwy urzędują? Pytam bo nie chciałbym tam trafić
Dorodne brzoskwinki
Gdzie dwie się biją tam murzyn korzysta
Spokojnie, twoja cipa będzie obsługiwać klientów w innym burdelu
Kutazz napisał/a:
Gdzie takie brzydkie kurwy urzędują? Pytam bo nie chciałbym tam trafić
Spokojnie, twoja cipa będzie obsługiwać klientów w innym burdelu
alive gore jeszcze żyje?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów