📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajne ciało szkoda żeby się poobdzierało. Co to za świński kwik w tle!?
jedzie dwóch facetów autem - po prostu jadą, wyjdą z niego, by się odlać, zapalić, albo gdy dojadą tam, gdzie chcieli. Jadą dwie samice autem - ta co kieruje poprawia makijaż w lusterku wstecznym, śpiewają, gadają nie patrząc na drogę, wystawiają łeb, łapy albo całe ciało za okno . Dlatego nigdy nie będę uważał, że kobieta jest dobrym kierowcą, a wyjątki typu Martyna Wojciechowska jeżdżąca rajdówką tylko potwierdzają regułę, że kobieta za kółko się po prostu nie nadaje.
marcino_zly napisał/a:
Crazy_edek
Kolejny post z babami wrzucasz do tego niezbyt śmieszny.
lepsze baby, niż zoofilia czy pedały serwowane na hardzie przez tego zjeba, phrontcha.
radek225 napisał/a:
lepsze baby, niż zoofilia czy pedały serwowane na hardzie przez tego zjeba, phrontcha.
Pronth chyba popłynął na jakiś długo rejs z chłopakami bo dawno go nie widziałem tutaj,flodzie chyba zatrudnił by go zastępowała
Ahmed1993 napisał/a:
Pronth chyba popłynął na jakiś długo rejs z chłopakami bo dawno go nie widziałem tutaj,flodzie chyba zatrudnił by go zastępowała
Gównojad dostał banicję do 23 lipca.
Dziwne nie było amerykańskiego zaklęcia stosowanego przy wypadkach czyli Are you OK?
radek225 napisał/a:
Zgadzam się na jak najbardziej.
T3RMINATOR napisał/a:
Fajne ciało szkoda żeby się poobdzierało. Co to za świński kwik w tle!?
Widać że jesteś z tych co ruchali by wszystko co ma dziurę. Typowy spermiarz. Widzi kawale ciała dziewczyny ' ale bym ruchał'. Porażka gościu
Ale trzeba mieć nasrane w bani
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów