📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ja pierdole ale dno.... Ja facet nie odjebałem się do takiego stanu jak kurwa niektóre łaski mają w standardzie...
Głupie suki, każda jedna nie tylko główna gwiazda filmu.
Cytat:
Ja pierdole ale dno.... Ja facet nie odjebałem się do takiego stanu jak kurwa niektóre łaski mają w standardzie...
Ty nie zrobiłeś w swoim życiu nic ciekawego, co kiedyś mógłbyś wspominać
Siedź dalej w piwinicy przed kompem i krytykuj innych
aha jeszcze jedno, nie jesteś facet, tylko zwykła pizda
silwerbalk napisał/a:
To masz nudne życie kolego
Haha, ktoś tu nazwał pizda kolesia co to nigdy nie najebal się do upadłego. To znaczy ze umie pic, a nie jest pizdą…
Kurwa bezprzesady... Za młodego tez czlowiek gleby mial. Ważne jest tylko jedno, a mianowicie ludzie z którymi się pije.
cazio napisał/a:
Haha, ktoś tu nazwał pizda kolesia co to nigdy nie najebal się do upadłego. To znaczy ze umie pic, a nie jest pizdą…
Wiesz, dla większości polactwa słowo "zabawa" jest tożsame z urżnięciem się w trupa na wiejskiej dyskotece.
co te baby mają z tymi kiblami jedna sra w sklepie drugie siedzą przy muszli o co kaman
Ogólnie całe życie się zastanawiałem po co baby w tylu chodzą do kibla? Pytałem swojej wielokrotnie bez odpowiedzi żyje do dziś.
cazio napisał/a:
Nie po prostu wiem kiedy mam dość nigdy nikt mnie nie zbierał z podłogi ani nie miałem odciny że potem nie wiedziałem co się dzieje ani nie żygałem... Nie każdy jest ze wsi
Driver19cm napisał/a:
Ty nie zrobiłeś w swoim życiu nic ciekawego, co kiedyś mógłbyś wspominać
Siedź dalej w piwinicy przed kompem i krytykuj innych
aha jeszcze jedno, nie jesteś facet, tylko zwykła pizda
Acha czyli twoim życiowym osiągnięciem czyniącego faceta jest się nakurwić do odciny że pływasz nawet jak nie ma wody albo potem dymy robić i zbierać dupe z podłoża...? Dam ci radę. masz dwie drogi albo się naucz pić albo nie pij.... Bo wyglądanie jak szmata to to nie jest obraz męskości...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów