Polecam oglądać do końca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chciałem to wrzucic ale cos sie jebało przy uploadzie :/ jak dostaniesz 100 piwoni chce połowe kurwa !
to jeszcze stacjonarki używasz ???
a Ty jesteś taki "nowoczesny" i masz lapka z Vobisu od 2 tygodni i wyśmiewasz PC?
Podejrzewam że ta stara stacjonarka obiegła by Twojego laptopa 7razy ale pewnie napiszesz zaraz specyfikację komputera NASA i powiesz że takiego masz
Co do filmiku, nie każdy rozumie głeeebokie ironii Dębskiego przez co wiele osób nazywa go idiotą czy debilem. Filmik skurwysyńsko czarny humor
SiaraSiarzewski napisał/a:
a Ty jesteś taki "nowoczesny" i masz lapka z Vobisu od 2 tygodni i wyśmiewasz PC?
Podejrzewam że ta stara stacjonarka obiegła by Twojego laptopa 7razy ale pewnie napiszesz zaraz specyfikację komputera NASA i powiesz że takiego masz
Co do filmiku, nie każdy rozumie głeeebokie ironii Dębskiego przez co wiele osób nazywa go idiotą czy debilem. Filmik skurwysyńsko czarny humor
Pewnie by obiegła, ale nie każdy potrzebuje super-komputera do przeglądania sadola czy normalnej pracy. Może to ciężko sobie wyobrazić, ale do normalnej pracy nie potrzeba hi-end procesora i7 i czterech kart graficznych w SLI. Większości wystarcza zintegrowana grafika i dwurdzeniowy procesor. Nie dość, że zaoszczędzi na energii elektrycznej, to jeszcze zyskuje mobilność. Dlatego nabijanie się z kogoś bo ma laptopa, nie wiedząc do czego go wykorzystuje jest co najmniej śmieszne.
@pan_prezes
Z drugiej strony - nie każdy też lubi ślepić w 15 calowy ekranik. Ja sobie wysoko cenię 22 cale monitora.
Z drugiej strony - nie każdy też lubi ślepić w 15 calowy ekranik. Ja sobie wysoko cenię 22 cale monitora.
Ej ja tak mam z piekarnikiem, ale zwykle jest zamknięty to go nie słychać
po co ten kretyn w ogóle robi te filmiki? On się uważa za jakieś guru lobby żydowskiego?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów