📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mogło być gorzej, mógł się prawda obudzić z tatuażem ''gwiazdką''
Jeśli to jest w stanach to będzie ustawiony do końca życia i jego adwokat też.
to tak jak w polskim pudle było -gość chciał zeby mu na plerach orła wydziargali a oni mu buraka cukrowego wydziargali -i gostek sie powiesil w nocy...
Kurwa, kod kreskowy na czole, pewnie nabijają go na kasę w supermarketach
na bank go jeszcze wyruchali w dupe ale sie nie chciał przyznać przed kamerą
Riv3n napisał/a:
Gdyby to było w Polsce to by miał fiuta ma czole
Ta, a w Australii na:
sadistic.pl/54106.htm451448
Kurwa niech nie narzeka, taką kasę z całego zajścia wyciągnie że resztę życia spędzić będzie mógł na Majorce w prywatnym 5 km domu.
ciekawe czy jak przechodzi przez kasę w supermarkecie to pika XD
[ Komentarz dodany przez: ~: 2011-05-07, 12:02 ]
Iks de...
[ Komentarz dodany przez: ~: 2011-05-07, 12:02 ]
Iks de...
gorsza wersja Hitmana... ale koleś to typowy amerykaniec, śmierdziuszek i lamusek <przytul>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów