Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolicie, co nie lubię pranków to to jest spoko, zauważcie że każdy ale to każdy się uśmiechnął a dzieciaki mu piątki przybijały, chyba że jedziecie po tym bo ostatnio się to modne na sadolu zrobiło to spoko.
I jeszcze drugi komentarz pod filmem o prankach A W POLSCE TO BY BYŁO !!1!!! Idź zobacz jak chyba ten sam gościu dostał po ryju od jakichś czarnuchów jak się pytał czy go w dupę pocałują.
Wiesz za wyrwanie telefonu czy PIERDNIĘCIE to wpierdol dostałbyś nawet we Francji. Na pewnych dzielnicach francuskich zrobiliby ci z dupy jesień średniowiecza... tymczasem za wiele przewinień należy się w mordę, a nie dostają. W Polsce jestem przekonany, że byłoby mniej przyjemniej dla tych ćwoków. Baa u nas nawet feministka potrafiła jebnąć kolesia z pyty.pl... 50 letnia!
"W Polsce dostałby to, dostałby tamto" ... rzeczywiście chwalebne - dostałby w pierdol za żart, a przecież taki wpierdol to czyn godny podziwu! Drugi Grunwald, KŁUSZYN!
Żart? Większość tych pranków to tylko dowód na porażenie mózgowe amerykanów. Np. jeden z nich polegał na tym, że koleś chciał kupić narkotyki i oferował pieniądze... jeden z mudżynów wyrwał mu ileś tam tysięcy dolarów z ręki i spierdolił . Poszli to zgłosić na policję. A już napierdalanie bąków czy udawanie wypadku to mega głupota. Zwłaszcza to drugie, bo następnym razem ktoś pomyśli, a prank...jebie mnie to. Poza tym straszenie ludzi może zakończyć się zawałem i co wtedy kurwa cwaniaku? Głupie żarty są spoko, jak je robisz w robocie z ludźmi, których znasz od lat i oni już nie jako wiedzą, że będzie numer. A nie kurwa obcy człowiek na ulicy, nigdy nie wiesz czy nie zjedzie na serce. Zresztą budowlańcy mają głupie żarty, ale nigdy aż tak upośledzone jak amerykanie.
Poza tym czekam na pranki z Teksasu, tam wielu nosi broń przy sobie.
Jechanie po prankach w modzie teraz takie moje zdanie kurwa mowcie co chcecie ale ten prank im sie udał idealnie.
Uwielbiam takie pierdolenie. W jakiej modzie? Kurwa, one są zazwyczaj głupie i niebezpieczne. Fajnie kurwa udawać, że pokazuje się kutacha dzieciakowi, no normalnie szczyt możliwości amerykańskiego żartu.... Kurwa gimbaza pewnie się obsrała ze szczęścia, takie śmieszne. Ja bym nie patrzył czy prank czy nie prank. Wpierdol byłby. Nie dałbym rady ręką to napierdałbym kijem. Tak, tak wiem... w internecie mocny. Sram na to. Ssać kutachy.
Jak zwykle, polska mentalność to być smutnym jak pizda. "W Polsce dostał by w ryj" "Jakby zrobił to mojemu dziecku obił bym mu ryj". Kraj kurwa sztywnych Januszów.
Rozumiem, że jak spotkasz się z taką sytuacją to jeszcze się zapytasz czy pan nie potrzebuje loda? Po czym wyjebiesz w ryj swojej córce, że nie śmiała się i zachowuje się jak sztywny janusz.
Rozumiem, że jak spotkasz się z taką sytuacją to jeszcze się zapytasz czy pan nie potrzebuje loda? Po czym wyjebiesz w ryj swojej córce, że nie śmiała się i zachowuje się jak sztywny janusz.
Nie, ale kurwa nie zachowuje się jak pierdolona święta krowa, bo jakiś gościu robi sobie ze mnie, czy z mojego otoczenia nieszkodliwe żarty. Ktoś zajebiście w tym temacie to ujął, Polacy potrafią tylko pierdolić jak to im źle, narzekać i rozdrapywać stare rany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów