Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zydzyd 2014-08-04, 10:28
zajebiste
nie podoba sie to po chuj wrzucasz.. !
Zgłoś
O_Co_Ci_Chodzi 2014-08-04, 10:38 4
Snoopy napisał/a:

Pierdolicie, co nie lubię pranków to to jest spoko, zauważcie że każdy ale to każdy się uśmiechnął a dzieciaki mu piątki przybijały, chyba że jedziecie po tym bo ostatnio się to modne na sadolu zrobiło to spoko.

I jeszcze drugi komentarz pod filmem o prankach A W POLSCE TO BY BYŁO !!1!!! Idź zobacz jak chyba ten sam gościu dostał po ryju od jakichś czarnuchów jak się pytał czy go w dupę pocałują.

Wiesz za wyrwanie telefonu czy PIERDNIĘCIE to wpierdol dostałbyś nawet we Francji. Na pewnych dzielnicach francuskich zrobiliby ci z dupy jesień średniowiecza... tymczasem za wiele przewinień należy się w mordę, a nie dostają. W Polsce jestem przekonany, że byłoby mniej przyjemniej dla tych ćwoków. Baa u nas nawet feministka potrafiła jebnąć kolesia z pyty.pl... 50 letnia!

JURIJ_77 napisał/a:

"W Polsce dostałby to, dostałby tamto" ... rzeczywiście chwalebne - dostałby w pierdol za żart, a przecież taki wpierdol to czyn godny podziwu! Drugi Grunwald, KŁUSZYN!

Żart? Większość tych pranków to tylko dowód na porażenie mózgowe amerykanów. Np. jeden z nich polegał na tym, że koleś chciał kupić narkotyki i oferował pieniądze... jeden z mudżynów wyrwał mu ileś tam tysięcy dolarów z ręki i spierdolił . Poszli to zgłosić na policję. A już napierdalanie bąków czy udawanie wypadku to mega głupota. Zwłaszcza to drugie, bo następnym razem ktoś pomyśli, a prank...jebie mnie to. Poza tym straszenie ludzi może zakończyć się zawałem i co wtedy kurwa cwaniaku? Głupie żarty są spoko, jak je robisz w robocie z ludźmi, których znasz od lat i oni już nie jako wiedzą, że będzie numer. A nie kurwa obcy człowiek na ulicy, nigdy nie wiesz czy nie zjedzie na serce. Zresztą budowlańcy mają głupie żarty, ale nigdy aż tak upośledzone jak amerykanie.

Poza tym czekam na pranki z Teksasu, tam wielu nosi broń przy sobie.
Zgłoś
kefaso 2014-08-04, 10:42
Jechanie po prankach w modzie teraz takie moje zdanie kurwa mowcie co chcecie ale ten prank im sie udał idealnie.
Zgłoś
O_Co_Ci_Chodzi 2014-08-04, 10:44
kefaso napisał/a:

Jechanie po prankach w modzie teraz takie moje zdanie kurwa mowcie co chcecie ale ten prank im sie udał idealnie.

Uwielbiam takie pierdolenie. W jakiej modzie? Kurwa, one są zazwyczaj głupie i niebezpieczne. Fajnie kurwa udawać, że pokazuje się kutacha dzieciakowi, no normalnie szczyt możliwości amerykańskiego żartu.... Kurwa gimbaza pewnie się obsrała ze szczęścia, takie śmieszne. Ja bym nie patrzył czy prank czy nie prank. Wpierdol byłby. Nie dałbym rady ręką to napierdałbym kijem. Tak, tak wiem... w internecie mocny. Sram na to. Ssać kutachy.
Zgłoś
dariuss 2014-08-04, 11:11 1
Może i jestem dziwny ale ja się uśmiałem
Zgłoś
MOTiV95 2014-08-04, 11:13
2:15 Denzel Łoszinkton ?? :v
Zgłoś
jezusalboniema 2014-08-04, 11:53
polaczki od zawsze byli zawistni wiec nic nowego. i tak 90% z was to cwaniackzi przez internet wiec...
Zgłoś
TheByQ 2014-08-04, 13:44 1
Tym się ten żart różni od większości "pranków" że w tych "prankach" koleś by sobie założył tylko gatki ze sztuczną fujarą i machał nią, a tutaj tylko rodziców nastraszył, bez choćby odrobiny niestosownej nagości.
Zgłoś
anonimowyczlowiek 2014-08-04, 14:08 3
Tak tak! Tyle byście mu zrobili, tak bardzo prosi się o wpierdol wow. Nie posrajcie się, a co do tego żartu to ten akurat był śmieszny
Zgłoś
YooHoo 2014-08-04, 15:33
Mnie się tam to podoba Dzieciaki może ogarną morał. Chociaż patrząc po komentarzach niektórzy z Was nie zrozumieli przesłania, więc czego ja będę od dzieci wymagał...
Zgłoś
lukan246 2014-08-04, 16:11
Lepsze to niż podpalanie sobie pleców.
Zgłoś
Catacombe 2014-08-04, 17:05 1
Jak zwykle, polska mentalność to być smutnym jak pizda. "W Polsce dostał by w ryj" "Jakby zrobił to mojemu dziecku obił bym mu ryj". Kraj kurwa sztywnych Januszów.
Zgłoś
O_Co_Ci_Chodzi 2014-08-04, 17:13
Catacombe napisał/a:

Jak zwykle, polska mentalność to być smutnym jak pizda. "W Polsce dostał by w ryj" "Jakby zrobił to mojemu dziecku obił bym mu ryj". Kraj kurwa sztywnych Januszów.

Rozumiem, że jak spotkasz się z taką sytuacją to jeszcze się zapytasz czy pan nie potrzebuje loda? Po czym wyjebiesz w ryj swojej córce, że nie śmiała się i zachowuje się jak sztywny janusz.
Zgłoś
Zgr3D 2014-08-04, 17:36
Nie tak sztywnych Januszów jak banda cepów którzy nie mają swojego zdania, a dla nich prank to prank i jest ch**wy bo zobaczyli że większość ciśnie po prank'ach. Chcą zabłysnąć na Sadolu bo na kwejku czy innym portalu dla pokemonów im się nie udało...
Zgłoś
Catacombe 2014-08-04, 18:38 2
O_Co_Ci_Chodzi napisał/a:

Rozumiem, że jak spotkasz się z taką sytuacją to jeszcze się zapytasz czy pan nie potrzebuje loda? Po czym wyjebiesz w ryj swojej córce, że nie śmiała się i zachowuje się jak sztywny janusz.

Nie, ale kurwa nie zachowuje się jak pierdolona święta krowa, bo jakiś gościu robi sobie ze mnie, czy z mojego otoczenia nieszkodliwe żarty. Ktoś zajebiście w tym temacie to ujął, Polacy potrafią tylko pierdolić jak to im źle, narzekać i rozdrapywać stare rany.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem