📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Catacombe napisał/a:
Nie, ale kurwa nie zachowuje się jak pierdolona święta krowa, bo jakiś gościu robi sobie ze mnie, czy z mojego otoczenia nieszkodliwe żarty. Ktoś zajebiście w tym temacie to ujął, Polacy potrafią tylko pierdolić jak to im źle, narzekać i rozdrapywać stare rany.
Tylko dlatego, że nie bawi mnie ten chujowo słaby prank to zaraz jakieś filozofie do tego muszą powstawać? Po prostu jest w chuj słaby, a kto choć trochę popracował na budowie ten wie, że polscy budowlańcy mają o niebo lepsze żarty . No, ale chuj. Latanie i udawanie zboczeńca jest takie śmieszne
Nasram ci na wycieraczkę i z km będę krzyczał to jest prank... to będzie takie śmieszne, że będziesz spinał dupę, ale takie śmieszne... że hohoho...
O_Co_Ci_Chodzi napisał/a:
Nasram ci na wycieraczkę i z km będę krzyczał to jest prank... to będzie takie śmieszne, że będziesz spinał dupę, ale takie śmieszne... że hohoho...
W fajnym miejscu się wychowałeś skoro nasranie na wycieraczke uważasz za nieszkodliwy żart.
Sry was bardzo ale latanie po ulicy w szlafroku i udawanie zboczeńca na serio nie jest śmieszne, a już tym bardziej kiedy celem tego jakże znakomitego żartu są dzieci. Ogólnie nie podobają mi się żadne z tym pranków bo zwyczajnie wprowadzają znieczulicę wśród ludzi. W końcu dojdzie do takiego momentu, że nikt nie będzie na nic reagował "aaa bo to prank".
Możecie sobie wymyślać teorie, że Polacy tacy drętwi/że gimbaza/że tamto czy siamto, ale dla mnie i dla wielu innych to jest zwyczajna głupota i z niecierpliwością czekam na materiał na którym ktoś z tych oryginalnych i mega zabawnych prankowiczów ginie albo przynajmniej dostaje srogi wpierdol.
Możecie sobie wymyślać teorie, że Polacy tacy drętwi/że gimbaza/że tamto czy siamto, ale dla mnie i dla wielu innych to jest zwyczajna głupota i z niecierpliwością czekam na materiał na którym ktoś z tych oryginalnych i mega zabawnych prankowiczów ginie albo przynajmniej dostaje srogi wpierdol.
Catacombe napisał/a:
W fajnym miejscu się wychowałeś skoro nasranie na wycieraczke uważasz za nieszkodliwy żart.
Ironię ogarniasz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów