Aż się łezka w oku kręci. Dla większości czasy najszczęśliwsze i najlepsze w życiu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Konsola sony PlayStation zmieniła moje życie pamiętam że przesiadka z pegazusa to było coś
Tekken 3, Gran Turismo to było naprawdę wspaniale ! Te godzinny Przy Silent Hillu Albo Otwieranie Drzwi przy Resident Evil
Tekken 3, Gran Turismo to było naprawdę wspaniale ! Te godzinny Przy Silent Hillu Albo Otwieranie Drzwi przy Resident Evil
Eh to były czasy. Też nie miałem memorki
C-64, Amiga, Pegasus- te sprzęty zasługują na miano kultowych. Ale nie psx... premiera w europie: 29 września 1995 i ma być nazywane kultowym? Za wysokie progi.
Przez wielu graczy uważana za najlepszą konsolę wszechczasów- zapoczątkowała nowe dobre serie (Tekken,Crash Bandicoot, Silent Hill, Gran Turismo czy Resident Evil (do spółki z Sega Saturnem), bądź kontynuowała stare i znane, typu MGS (wtedy jeszcze Metal Gear) czy Final Fantasy... Do dzisiaj człowiek lubi popykać w stare tytuły, chwaląc wsteczną kompatybilność w PS3, i kolekcjonować co lepsze perełki (na angielskich aukcjach używane chodzą za grosze), aby ładnie prezentowały się na półce... I mimo że moją pierwszą konsolą był pegazus, to jednak to właśnie PSX jest sprzętem, przy którym spędziłem najwięcej miłych chwil Piwko za 22 sekundy przywołujące wspomnienia!
Jak dla mnie najlepsze gry to Crash Bandicoot 3: Warped, Tomb Raider 3, Resident Evil 3, Tekken 3 szczególnie Crash i bicie rekordów na tygrysku
pamiętam jak kiedyś jeden typek taki cwaniak na full wypasie zapytał mnie jakiej firmy mam PS
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów