Aż się łezka w oku kręci. Dla większości czasy najszczęśliwsze i najlepsze w życiu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tekken II, nfsIV, soulblade, syfonfilter, medievil i do tego monitor commodore 1081s ja pieeerdole...
Niby nic sadystycznego w tym nie ma, ale masz ode mnie piwo. Wspaniałe czasy mi się przypomniały A te intro powinno zostać i na PS2 i PS3!
PSX. Byłem młodym szczonem, jak brachol kupił playa jedynkę. Syfonfilter to był mój numer jeden. Nigdy nie kupiłem memory carda, więc jak się przechodziło grę, to się siedziało cały dzień. Za to pady... pady to kupowało się co kilka miesięcy. Oryginalny, kupiony z konsolą, działa pewnie do dziś, ale drugi pad zawsze się pierdolił po czasie.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Ja pamiętam drivera,drivera 2 i oczywiście perełkę Duke nukem time to kill i land of the babes w oby grach poznałem 2 zajebiste zespoły Static-X i Stabbing Westward którzy grają do dziś pod nazwą The Dreaming
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów