📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ov4m napisał/a:
Nie oszukumy się pies > człowiek w każdym względzie.
Racja dziewczynko. Zwłaszcza w dziedzinie lotów kosmicznych jesteśmy bardzo daleko za nimi.
Cza głupia pizda. Jtą kubotą przez łeb strzelić i jednego debila mniej.
Szkoda żę to jakieś amstafy nie były, byłby materiał na harda
@minimum4znaki
Czy na prawdę kurwa nie widzisz, że ta kobieta jest daleka od zajebania temu dzieciakowi ? Ewidentnie kurwa jest to pokazówka bądź forma tresury tych jakże, zajebistych stworzeń...
otwórz oczy, umysł i zwróć uwagę na chwile w której nie ma psów w pobliżu, nie widzisz ze kobieta lekko napierdala klapkiem w bok kanapy?
niee??
to do garów !
Czy na prawdę kurwa nie widzisz, że ta kobieta jest daleka od zajebania temu dzieciakowi ? Ewidentnie kurwa jest to pokazówka bądź forma tresury tych jakże, zajebistych stworzeń...
otwórz oczy, umysł i zwróć uwagę na chwile w której nie ma psów w pobliżu, nie widzisz ze kobieta lekko napierdala klapkiem w bok kanapy?
niee??
to do garów !
legion665 napisał/a:
Jakby zamiast psów były tam pierdolone koty, to by sierściuchy tylko po popcorn poszły...
Dlatego wolę koty. Jebać psy, dziękuję.
Nawet na demotywatorach podpis głosi: "Matka próbuje uderzyć dziecko, UDAJĄC taką scenkę chciała sprawdzić reakcję psa." Ponadto widać wyraźnie, że tłucze pantoflem w kanapę, ale nieeee... napinacze z sadistica i tak wiedzą lepiej.
Moja psina to samo. Pilnuje mnie jak tylko może. Mój były nie mógł mnie nawet łaskotać, bo jak się zaczynałam szarpać, to miał już przy sobie atakującego psa. Nie ma, że zabawa.
Mądre psiaki, nie dość, że bronią dzieciaka, to jeszcze swojej "pani" nie zagryzą, a jedynie starają się "uspokoić"...
Jebać koty.
Jebać koty.
Halibut napisał/a:
Racja dziewczynko. Zwłaszcza w dziedzinie lotów kosmicznych jesteśmy bardzo daleko za nimi.
W sumie to pies był w kosmosie przed człowiekiem. Więc teoretycznie nas wyprzedziły.
Tak dla wiarygodności: pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ajka_(pies)
legion665 napisał/a:
Jakby zamiast psów były tam pierdolone koty, to by sierściuchy tylko po popcorn poszły...
A tak poza tym to wszystko ok ? Wszyscy zdrowi ?
#PapierowyUmysl
Nwidze, na moje typiarka ewidentnie zamachuje się na dziecko, które na dodatek piszczy i się ukrywa. Włącz, kurwa, głośniki chłopie.
Nwidze, na moje typiarka ewidentnie zamachuje się na dziecko, które na dodatek piszczy i się ukrywa. Włącz, kurwa, głośniki chłopie.
@up
Jak tam, wychowywany bezstresowo? Dostałbyś chociaż raz od ojca to wiedziałbyś jak to wygląda na prawdę.
Trzeba czasem ruszyć głową, a nie łykać wszystko co wam dadzą do pyska.
Jak tam, wychowywany bezstresowo? Dostałbyś chociaż raz od ojca to wiedziałbyś jak to wygląda na prawdę.
Trzeba czasem ruszyć głową, a nie łykać wszystko co wam dadzą do pyska.
A gdyby kot tak naprawdę byłby psem ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów