Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa szukam, szukam i jakoś nie widzę tych psów. A! To o policjantów chodzi! Ah ten gimnazjalny slang! Boki zrywać.
Z jednej strony masz rację, ale gdyby Nasze polskie gestapo choć próbowało zachowywać się jak policja to może zapracowaliby na większy szacunek. Zawsze było tak, że policja jest od jebania obywatela i dopóki się to nie zmieni dopóty będą tak postrzegani.
Dziękuję do widzenia. Gimbusem nie jestem.
Kurwa szukam, szukam i jakoś nie widzę tych psów. A! To o policjantów chodzi! Ah ten gimnazjalny slang! Boki zrywać.
nie wiem gdzie ty widzisz gimnazjalny slang ale nazwać policjanta psem nie jest wcale obraźliwa. Jeżeli już chcesz nazwać to slangiem to jest to slang policijny który używają oni sami. Co więcej zwykłego krawężnika nie można by nazwać psem, bo jego praca częściej polega na chronieniu społeczeństwa przed zapijaczonymi dziećmi a nie przed prawdziwymi kryminalistami. Tak więc słowem "pies" określa się ludzi którzy w policji stoją szczebel wyżej.
Człowiek całe życie się uczy.
psy, mendy, suki, pały, te określenia powstały chłopie jak mleko ojca jeszcze ssałeś. Wydaje się, że już około połowa użytkowników sadistica sprzedałaby własną matkę za 5 zł psiarni, gdyby przypadkiem źle zaparkowała.
To nie gimnazjalny slang, jak skończysz podstawówke i pójdziesz do gimnazjum to się dowiesz że to starsi ludzie w ymyślili.
nie wiem gdzie ty widzisz gimnazjalny slang ale nazwać policjanta psem nie jest wcale obraźliwa. Jeżeli już chcesz nazwać to slangiem to jest to slang policijny który używają oni sami. Co więcej zwykłego krawężnika nie można by nazwać psem, bo jego praca częściej polega na chronieniu społeczeństwa przed zapijaczonymi dziećmi a nie przed prawdziwymi kryminalistami. Tak więc słowem "pies" określa się ludzi którzy w policji stoją szczebel wyżej.
mortal dobrze Ci prawi, pewbnie kurwa jestes w pierwszel LO, chuja wiesz, ale szydzisz juz z gimbusow, kotrym byles jeszcze pewnie rok temu... ogoladnij sobie przykladowo "pittbulla", czegos moze sie dowiesz o psach...
"Pozdro dla prawdziwych".
uuu widzę że Sadistica nawet panowie na komendzie przeglądają
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów