18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cks 2013-03-18, 7:05
Hrubieszów wita:D
Zgłoś
b................e 2013-03-18, 8:01 3
Dyadya_Sasza napisał/a:

Kurwa szukam, szukam i jakoś nie widzę tych psów. A! To o policjantów chodzi! Ah ten gimnazjalny slang! Boki zrywać.

Z jednej strony masz rację, ale gdyby Nasze polskie gestapo choć próbowało zachowywać się jak policja to może zapracowaliby na większy szacunek. Zawsze było tak, że policja jest od jebania obywatela i dopóki się to nie zmieni dopóty będą tak postrzegani.

Dziękuję do widzenia. Gimbusem nie jestem.
Zgłoś
Mortalisrox 2013-03-18, 8:39 3
Dyadya_Sasza napisał/a:

Kurwa szukam, szukam i jakoś nie widzę tych psów. A! To o policjantów chodzi! Ah ten gimnazjalny slang! Boki zrywać.

nie wiem gdzie ty widzisz gimnazjalny slang ale nazwać policjanta psem nie jest wcale obraźliwa. Jeżeli już chcesz nazwać to slangiem to jest to slang policijny który używają oni sami. Co więcej zwykłego krawężnika nie można by nazwać psem, bo jego praca częściej polega na chronieniu społeczeństwa przed zapijaczonymi dziećmi a nie przed prawdziwymi kryminalistami. Tak więc słowem "pies" określa się ludzi którzy w policji stoją szczebel wyżej.
Zgłoś
c................h 2013-03-18, 9:36 6
ja tam widzę, nie 2 psy lecz 6 i to zaprzęgnięte do sań oraz ich Pana, z batem w ręku.
Zgłoś
wściekły_koleś 2013-03-18, 9:44
Zimą to normalne ale, że policja też się z tym boryka...hmmm
Człowiek całe życie się uczy.
Zgłoś
juras712 2013-03-18, 10:05
@ Dyadya_Sasza
psy, mendy, suki, pały, te określenia powstały chłopie jak mleko ojca jeszcze ssałeś. Wydaje się, że już około połowa użytkowników sadistica sprzedałaby własną matkę za 5 zł psiarni, gdyby przypadkiem źle zaparkowała.
Zgłoś
kalion83 2013-03-18, 11:03 1
Już chcę się rzygać tekstami typu gimbaza... nie wiedziałem że gimnazjaliści wymyślili określenie "pies" na policję no ale zawsze piwka wskakują...
Zgłoś
G................n 2013-03-18, 11:16 3
Dyadya_Sasza napisał/a:

To nie gimnazjalny slang, jak skończysz podstawówke i pójdziesz do gimnazjum to się dowiesz że to starsi ludzie w ymyślili.
Zgłoś
wściekły_koleś 2013-03-18, 11:46
kij z tym skad się wzieło określenie "pies".Nie zmienia to faktu, że nie jest to ani smieszne ani...żadne.Pytanie do autora:zawsze jak zrobisz zdjęcie suki to wrzucasz do sieci.
Zgłoś
Matikens 2013-03-18, 12:29
Beka z hejterów którzy z policja mieli do czynienia tylko w sytuacji gdy Ci zwrócili im uwagę albo dostali mandat bądź nasłuchali się za dużo popków, wilków bez zębów kilku i jakiś niedojebanych bonusów rpk z małpimi ryjami. Wielcy kurwa zakapturzeni gangsterzy :x . Czekam teraz na płaczliwe komentarze kto ile nie spędził czasu w pace za niewinność xDD
Zgłoś
d................6 2013-03-18, 13:20 1
Mortalisrox napisał/a:

nie wiem gdzie ty widzisz gimnazjalny slang ale nazwać policjanta psem nie jest wcale obraźliwa. Jeżeli już chcesz nazwać to slangiem to jest to slang policijny który używają oni sami. Co więcej zwykłego krawężnika nie można by nazwać psem, bo jego praca częściej polega na chronieniu społeczeństwa przed zapijaczonymi dziećmi a nie przed prawdziwymi kryminalistami. Tak więc słowem "pies" określa się ludzi którzy w policji stoją szczebel wyżej.

mortal dobrze Ci prawi, pewbnie kurwa jestes w pierwszel LO, chuja wiesz, ale szydzisz juz z gimbusow, kotrym byles jeszcze pewnie rok temu... ogoladnij sobie przykladowo "pittbulla", czegos moze sie dowiesz o psach...
Zgłoś
D................a 2013-03-18, 13:49
Doskonale wiem, że to nie przez gimbazę wymyślone określenie, aczkolwiek u nich najczęściej się to słyszy H3 H3 H3. Tak jak Matikens to ujął, że nasłuchają się takie hip hopu, tudzież rapu i wielkie cwaniaki jp czy jak to było kiedyś popularne hwdp, mimo, że jak zostaną przypadkiem spisani to srają pod siebie, żeby czasem rodzice się nie dowiedzieli
"Pozdro dla prawdziwych".
Zgłoś
woytaz23 2013-03-18, 14:16 2
Dyadya_Sasza napisał/a:

uuu widzę że Sadistica nawet panowie na komendzie przeglądają
Zgłoś
Palozz 2013-03-18, 16:47
Słabawo mi jak czytam wypowiedzi niektórych z was. Od czego jest policja? Od wpierdalania mandatów za przejście przez jezdnie w miejscu niedozwolonym. Jak widzą grupkę na ławce pod blokiem to łeb spuszczą i idą na około. Nie bedę pisał JP na 100% ani CHWDP bo Ci co najgłośniej drą mordę są największymi pipami. Moim zdaniem wstąpienie to policji to już jest zboczenie, a Ci którzy chodzą podpierdalać na komendę są jeszcze gorsi od policji.
Zgłoś
wojtas2169 2013-03-18, 17:19
Kiedy robione to zdjęcie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem