18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Psy też mają uczucia
DiabelTaty • 2022-03-03, 16:56
Reakcja psa na śmierć jego właścicielki
Brak dokładnej informacji skąd pochodzi nagranie, prawdopodobnie Brazylia.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dżonyłojlker 2022-03-03, 17:05 5
Nie lubię psów, ale ten wygląda na sympatycznego.
Zgłoś
~DMT 2022-03-03, 17:12 12
Bardzo dobra decyzja. Będzie o jedno miejsce w schronisku więcej...
Zgłoś
Flodzia 2022-03-03, 17:25 55
Zgłoś
mygyry 2022-03-03, 18:07 4
Upały jak chuj a ona taka zimniutka
Zgłoś
Kris891 2022-03-03, 18:30 4
Ten pies to po prostu zwykły nekrofil.
Zgłoś
dejwid092 2022-03-03, 18:52 22
WiesławPaleta napisał/a:

I gdzie ta reakcja? Zwykły kundel obwąchuje zmarlaka i łazi po nim. Widać, że nawet nie jest świadomy, że jego pańcia wyzionęła ducha, tylko myśli, że ucięła kolejną drzemkę.
Z tym przyjmowaniem Ukrów do Polszy, to podejrzewam, że jakaś połowa Polaczków ma takie same zdanie, jak ty, tylko się boi publicznie wypowiedzieć, bo po prostu nie wypada. To przyjmowanie ukraińskich wojennych wygnańców jeszcze nam się odbije sraczką (czytaj: nielegalny napływ czarnuchów i ciapsonów do Polski, więcej darmozjadów do wykarmienia w PL, przeciążenie i tak już chujowej służby zdrowia w PL, więcej kovidozy w PL bo wpuszczają bydło jak leci bez masek i testów, narażenie Polski na ataki militarne ze strony Putlera, itp, itd...)

Wyłącz tv otwórz okna w mieszkaniu niech sie przewietrzy i ty też udaj sie na spacer i dotlen mózg bo za chwilę to wjadą ci zielone ludziki i człowiek śniegu...
Zgłoś
korowiow777 2022-03-03, 19:34 6
znając sadola byłem pewien że podniesie nogę i naszcza na babcię a tu takie zakończenie, nijakie trochę...
Zgłoś
xionc e2rd 2022-03-03, 20:09 5
qzi666 napisał/a:

wole przyjąć tego psa zamiast urków. jestem nie polityczny i dostane ban ale mam wyjebane ilu tych ukków pochodnych człowieka zdechnie

Ludzka kurwa z ciebie, nie ban ale chuje do dupy ci się należą
Zgłoś
NataliaW 2022-03-03, 21:25 3
Ojej jakie to wzruszające, aż mi dupę zatkałooo
Zgłoś
7wporzondku 2022-03-03, 21:46 4
Adoptowałem skurczybyka ostatnio ze schroniska. Mam nadzieje, ze go przeżyje
Zgłoś
JimGabon 2022-03-04, 12:07 2

Zgłoś
14.Gumiś 2022-03-05, 20:43 1
A jak miał zareagować, pomodlić sie?
Zgłoś
Rucham_Ci_Starą 2022-03-06, 11:52 4
Kiedy mój wujek zmarł pozostawił po sobie starszego jamnika, bardzo sympatyczny psiak, pełen energii, kochane psisko. Ale po śmierci właściciela zmienił się, wył, ujadał, szukał Pana, jadł mało, siedział pod bramą i uciekał by go szukać. Po miesiącu znalazła go ciocia na jego łóżku, martwego. Zwierzę zawsze okaże ci więcej wdzięczności niż człowiek. Nie rozumiem "ludzi,, którzy nie lubią zwierzaków. To przecież nasi przyjaciele, pomagają nam. I nie, nie jestem lewakiem bo mam w dupie mniejszości, lgbt itp ale za zwierzę bym zabił jak ktoś by źle potraktował. Nie raz z resztą to robiłem. Raz kutas chciał utopić kotki w worku ale na jego nieszczęście ja to widziałem. Kotki uratowałem, on miał rozwalony ryj, połamane palce i ogólnie nie mógł się podnieść. Koty rozdałem a jeden u mnie został. Inna sprawa to bahory które męczyły żaby nad jeziorem. Kopniak i okładanie badylami aż spierdalały małe chuje. Jakieś skurwysyny kopały gołębie to podeszłem do nich i wepchnąłem ich do rzeki z mostku. 3 gołębie wziąłem do domu bo nie mogły dojść do siebie, 2 przeżyły a jeden nie. W szkole był taki chujek co się chwalił że strzelał do zajęcy, jastrzębii to jego nowa kurtka posłużyła mi jako szmata do chodnika a plecak jako PiSuar. Kurwy należy tępić.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem