Brak dokładnej informacji skąd pochodzi nagranie, prawdopodobnie Brazylia.
Brak dokładnej informacji skąd pochodzi nagranie, prawdopodobnie Brazylia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I gdzie ta reakcja? Zwykły kundel obwąchuje zmarlaka i łazi po nim. Widać, że nawet nie jest świadomy, że jego pańcia wyzionęła ducha, tylko myśli, że ucięła kolejną drzemkę.
Z tym przyjmowaniem Ukrów do Polszy, to podejrzewam, że jakaś połowa Polaczków ma takie same zdanie, jak ty, tylko się boi publicznie wypowiedzieć, bo po prostu nie wypada. To przyjmowanie ukraińskich wojennych wygnańców jeszcze nam się odbije sraczką (czytaj: nielegalny napływ czarnuchów i ciapsonów do Polski, więcej darmozjadów do wykarmienia w PL, przeciążenie i tak już chujowej służby zdrowia w PL, więcej kovidozy w PL bo wpuszczają bydło jak leci bez masek i testów, narażenie Polski na ataki militarne ze strony Putlera, itp, itd...)
Wyłącz tv otwórz okna w mieszkaniu niech sie przewietrzy i ty też udaj sie na spacer i dotlen mózg bo za chwilę to wjadą ci zielone ludziki i człowiek śniegu...
wole przyjąć tego psa zamiast urków. jestem nie polityczny i dostane ban ale mam wyjebane ilu tych ukków pochodnych człowieka zdechnie
Ludzka kurwa z ciebie, nie ban ale chuje do dupy ci się należą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów