📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tu się kłania kaganiec i to że te zjebane rasy powinny być zakazane.
Trochę jakby hiena miała krokodyla na smyczy...
baronturbina napisał/a:
Słyszałem o pomysłach odsyłania do Afryki, i może nie są takie do końca głupie. Ale twoje podejście jest chyba trochę zbyt radykalneTu się kłania kaganiec i to że te zjebane rasy powinny być zakazane.
janlew napisał/a:
Trochę jakby hiena miała krokodyla na smyczy...
Słyszałem o pomysłach odsyłania do Afryki, i może nie są takie do końca głupie. Ale twoje podejście jest chyba trochę zbyt radykalne
Racja. Do momentu aż odpowiedzialni ludzie, zaczną to wypasać, to tak się będzie działo.
Ten w niebieskim wyjebane. Na miejscu drugiej małpy bym spuścił ta czarną bestie. Widać że by pozostała dwójkę zagryzł.
Najlepsza ta nakładka na czarnego chuja. Stoi i patrzy jak szpak w pizde. Po chuj mieć psa którego się boisz i nie potrafisz opanować?
Najlepsza ta nakładka na czarnego chuja. Stoi i patrzy jak szpak w pizde. Po chuj mieć psa którego się boisz i nie potrafisz opanować?
baronturbina napisał/a:
Tu się kłania kaganiec i to że te zjebane rasy powinny być zakazane.
Brawa za odważny komentarz! Jebać czarnuchów! Tak jest!
Wydaję wyrok !!! Rozstrzelać wszystkich bez wyjątku, tych przy aucie też!!!
I ta biała ściera w tle... Wszystkich odgrodzić murem i wypełniać ten dół ściekami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów