A to głupie kundle.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Zaraz się pewnie zacznie lament tych kretynów co trzymają kundle w mieszkaniach że one się tylko pobawić chciały.
przeciez widac ze 3 swiat . głodne skurwiele wiec chca cos zjesc xd
A jak policjanci żarliwie rzucili się dziecku do pomocy
Co za idiotka, zamiast zajebać kopa w kręgosłup psu to go torebeczką okłada
Nic by z tych pasożytów nie zostało gdyby to było moje dziecko..
Uśmiałam się. Pies jej pokazał jak się walczy o dziecko i jak się z nim spierdziela w razie czego
go gara jak nic !!!! a kundle do uśpienia.
xXx5226 napisał/a:
Zaraz się pewnie zacznie lament tych kretynów co trzymają kundle w mieszkaniach że one się tylko pobawić chciały.
Dodatkowo jeszcze właściciele groźnych ras się wypowiedzą że „wszystko to kwestia ile miłości da się zwierzęciu” i ta mała dziewczyńską na pewno musiała je czymś sprowokować. Jebane psiarskie pojeby, mój ojciec jak kiedyś amstaw sąsiadów poszarpał ciuchy mojej siostrze(miała z 10lat) to zajebał ścierwo siekierą, miał potem sprawę w sądzie ale warto było
Okazuje się, że trzeba nosić ze sobą małą siekierkę.
Zaraz się pewnie zacznie lament pedałów społeczniaków o kretynach trzymających psy w mieszkaniach
{
ta sie składa, mam kundla znajde w domu, bo jestem empatyczny. z tym że zawsze mam przy sobie jakiś nóż NTN{nóż to narzędzie} to zdarzyło sie bronić właśnie przed kundlem, bo albo jakiś patus zbyt pijany lub szukali zaczepki. czasami wystarczy dobry strzał w nos, jak nie pomaga to jak jebane dindusy poskakać po głowie
xXx5226 napisał/a:
ta sie składa, mam kundla znajde w domu, bo jestem empatyczny. z tym że zawsze mam przy sobie jakiś nóż NTN{nóż to narzędzie} to zdarzyło sie bronić właśnie przed kundlem, bo albo jakiś patus zbyt pijany lub szukali zaczepki. czasami wystarczy dobry strzał w nos, jak nie pomaga to jak jebane dindusy poskakać po głowie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów