Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Robią to kurwa z własnej woli przecież. Nie ma żadnego niemca z pistoletem przyłożonym do ich głów co mówi "żryj suko jak pierdolona świnia... taaaak! dobra świnka! szamaj ty kurwo pierdolona!".
Ja rozumiem ogólnie nadwagę i samemu mógłbym zrzucić coś ale tak się spaść jak pierdolona locha to kurwa wymaga jebanej determinacji... Przecież to trzeba wpierdalać tyle żarcia co jebana maciora.
No a potem jeszcze taka powie, że nie jest gruba tylko ma krągłości... tak, masz krągłości. Ze 100 sztuk.
Chociaż jakby pojechała do usa to możnaby powiedzieć, że jest normalna bo tam to są lepsze okazy.
Jak kobieta waży 90 kilogramów, to dodatkowych kg jest kilkadziesiąt, nie kilka. Duża i piękna?? Przetłumaczy to ktoś na polski?
Duża i piękna?? Przetłumaczy to ktoś na polski?
Już lecę!
"Duża i piękna" - coś w stylu "jestem spasiona i szukam desperata któremu wystarczy dziura do zamoczenia i ma dużą lodówkę"
No tego to ja nie pojmę jak ludzie mogą być tak upasieni.
Ja rozumiem ogólnie nadwagę i samemu mógłbym zrzucić coś ale tak się spaść jak pierdolona locha to kurwa wymaga jebanej determinacji... Przecież to trzeba wpierdalać tyle żarcia co jebana maciora.
Poród, jeden, drugi, trzeci (różnie bywa może np. cesarka), choroby różnej maści (np. sama tarczyca...) i różne inne możliwe opcje. No, ale dla zjeba ze zmywaka to proste, że gąbka = praca. Otyłość = jedzenie. Czasem warto spojrzeć na świat pod szerszym kątem i pozwolić sobie wpuścić do pustego łba, że od zmywania rozumu nie przybywa, więc możesz skończyć zgrywać wszechwiedzacego oburzonego.
@up I mamy pierwszego "dużego i pięknego"
204cm/96kg więc w sumie racja
boli kuśka, że nawet takie grube baby z filmików zaliczają a wy dalej nie
Od samej choroby się nie spasiesz, jedynie dużo bardziej trzeba uważać na żarcie, bo tyje się łatwiej. A że się tłuściochom nie chce ani ruszyć dupy, ani trzymać diety, to chodzą i obrzydzają ludzi.
Rozumiem jeszcze osoby starsze, po 50/60, z cukrzycą czy innymi tam wymysłami - im może się już po prostu nie chcieć i mają wyjebane. Ale młode, kobietopodobne stwory ważące po 100kilogramów przed trzydziestką zamiast wziąć dupę w troki to wpierdalają makdonaldy i płaczą, że tarczyca. Tfu.
@up
Od samej choroby się nie spasiesz, jedynie dużo bardziej trzeba uważać na żarcie, bo tyje się łatwiej. A że się tłuściochom nie chce ani ruszyć dupy, ani trzymać diety, to chodzą i obrzydzają ludzi.
Rozumiem jeszcze osoby starsze, po 50/60, z cukrzycą czy innymi tam wymysłami - im może się już po prostu nie chcieć i mają wyjebane. Ale młode, kobietopodobne stwory ważące po 100kilogramów przed trzydziestką zamiast wziąć dupę w troki to wpierdalają makdonaldy i płaczą, że tarczyca. Tfu.
Dokładnie miałem to napisać.
Biali rycerze bronią nawet wieprzów
@up
Nie bronię tych co siedzą na dupie i mają wyjebane. Jak komuś sie NIE CHCE ruszać/patrzeć na jedzenie to jego wina. Są po prostu inne czynniki niż sam pokarm i wpierdalanie, bo wiele czynników wpływa na to jak organizm, trawi, przyswaja itp. To są tylko możliwości, nie chce się zagłębiać, gość ujął jakby winą otyłości było wyłącznie obżarstwo co jest pierdoleniem, bluzgając przy tym na lewo i prawo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów