Nie każdy reaguje na alkohol agresją, niektórzy są właśnie tacy spokojni.Jakiś dziwnie spokojny ten rusek. Zombie mu nakurwia w samochód a ten sobie materiał kręci. Co się z tym światem dzieje że nawet ruski jest cierpliwy.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!To jest jedna wielka bzdura. Tzw "broken window fallacy".Nie znacie się. Pan żul pracuje, żeby poprawić statystyki swojego kraju. Rozwali szybę = szyba zniszczona = musi być wymieniona = kosztuje 5 tysięcy rubli = 5k straty + 5k zysku = 10k obrotu = gospodarka urosła o 10k + podatki. Wszyscy szczęśliwi.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!Poe's Law.@majeńka Ja pierdolę... który masz orzeczony stopień autyzmu? Żeby do tego stopnia nie umieć 1) przeczytać trywialnego postu do końca, 2) ze zrozumieniem, 3) wyczuć jawnej szydery - to trzeba być ciężkim niedorobem. Nie do wiary.
Na innym forum takie sformołowania faktycznie byłyby prześmiewcze, ale na Sadolu tak się odnosimy do wszystkiego i wszystkich.Sformułowania typu "pan żul" (miałem napisać "towarzysz żul"??), "wielikaja rossija", "piąte mocarstwo galaktyki"