18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
majeńka 2024-04-23, 20:19 2
garota napisał/a:

Jakiś dziwnie spokojny ten rusek. Zombie mu nakurwia w samochód a ten sobie materiał kręci. Co się z tym światem dzieje że nawet ruski jest cierpliwy.

Nie każdy reaguje na alkohol agresją, niektórzy są właśnie tacy spokojni.
Zgłoś
smc 2024-04-23, 20:38 1
Samochód do wyrzucenia.

Tego smrodu już się nie pozbędzie.
Zgłoś
adam550 2024-04-23, 20:38
Cała pucha gazu w oczy i sie odechce na drugi raz. Sprawdzony patent polecam
Zgłoś
420710247365 2024-04-23, 20:58 1
On ruskij. U niego du-sza! Szeroka taka jak ten step ojczysty. I takie u niego uczucia. One takie mocne. Jak Matka Rosja. Wy jego nie zrozumiecie.
Zgłoś
mamurra 2024-04-23, 21:35 4
Nie znacie się. Pan żul pracuje, żeby poprawić statystyki swojego kraju. Rozwali szybę = szyba zniszczona = musi być wymieniona = kosztuje 5 tysięcy rubli = 5k straty + 5k zysku = 10k obrotu = gospodarka urosła o 10k + podatki. Wszyscy szczęśliwi.

Tak samo z czołgami, dzień pierwszy robimy czołg, dzień drugi jest czołg, dzień trzeci nie ma czołgu, razem 10 mln dolarów w trzy dni, tak liczony wzrost GDP o 20% rocznie i wielikaja rossija piątym mocarstwem tej galaktyki.

Jak co, to prawie dokładnie tym sposobem PRL za Gierka był szóstą gospodarką świata. Tylko jakoś dziwnie papieru toaletowego brakowało (i żyletek, i cukru, i masła, i sznurka do snopowiązałek, i wszystkiego...)
Zgłoś
SkoPio1 2024-04-23, 21:46
@juderaus

Tyle że on trzeźwy był.
Za to upośledzony umysłowo. Z umysłem ~5-latka...
Zgłoś
majeńka 2024-04-23, 22:52 2
mamurra napisał/a:

Nie znacie się. Pan żul pracuje, żeby poprawić statystyki swojego kraju. Rozwali szybę = szyba zniszczona = musi być wymieniona = kosztuje 5 tysięcy rubli = 5k straty + 5k zysku = 10k obrotu = gospodarka urosła o 10k + podatki. Wszyscy szczęśliwi.

To jest jedna wielka bzdura. Tzw "broken window fallacy".

Zniszczona szyba jest stratą dla gospodarki o 5k + kupa straconego czasu: gościu nie załatwi tego po co chciał jechać, muszą go odholować do warsztatu, w warsztacie będzie sterczał długi czas gadając ze szklarzem, kupa telefonów "czy to już jest zrobione?", potem wyprawa po odbiór — a przez ten czas z samochodu korzystać nie może. Czas to pieniądz, pewnie wyjdzie drożej niż koszt samej szyby.

Zaś gdyby żul szyby nie rozbił, facio wydałby te pieniądze na coś innego.
Zgłoś
HermanVonSztolc 2024-04-23, 23:13
Zaczęło się - Korporacja Umbrella ma laboratoria w Nowosybirsku. Ludzie zjadają... ludzi.
Zgłoś
mamurra 2024-04-23, 23:16 1
@majeńka Ja pierdolę... który masz orzeczony stopień autyzmu? Żeby do tego stopnia nie umieć 1) przeczytać trywialnego postu do końca, 2) ze zrozumieniem, 3) wyczuć jawnej szydery - to trzeba być ciężkim niedorobem. Nie do wiary.
Zgłoś
majeńka 2024-04-23, 23:28 1
mamurra napisał/a:

@majeńka Ja pierdolę... który masz orzeczony stopień autyzmu? Żeby do tego stopnia nie umieć 1) przeczytać trywialnego postu do końca, 2) ze zrozumieniem, 3) wyczuć jawnej szydery - to trzeba być ciężkim niedorobem. Nie do wiary.

Poe's Law.

Wśród normalnych ludzi założyłam bym szyderstwo, tutaj jest niestety zbyt wielu debili którzy takie tezy głoszą na serio.
Zgłoś
petrik121 2024-04-23, 23:51
Otworzyłbym drzwi opsucil samochod i go wyłączył...
Zgłoś
mamurra 2024-04-24, 0:18
majeńka napisał/a:

Wśród normalnych ludzi założyłam bym szyderstwo, tutaj jest niestety zbyt wielu debili którzy takie tezy głoszą na serio.

To bez znaczenia, znaczenie ma, że podchodzisz do odbioru postów ze z góry założoną tezą (cytuję: "wśród normalnych ludzi... (a) tutaj"), zamiast po prostu odczytać informację w nich zawartą i zrozumieć jej wewnętrzną logikę. Zwłaszcza: odczytać DO KOŃCA, zamiast poprzestawać na pierwszym akapicie.

Poe's law, heh. Wikipedia: Poe's law is an adage of Internet culture which says that, without a clear indicator of the author's intent, any parodic or sarcastic expression of extreme views can be mistaken by some readers for a sincere expression of those views.

Sformułowania typu "pan żul" (miałem napisać "towarzysz żul"??), "wielikaja rossija", "piąte mocarstwo galaktyki" to nie jest "clear indicator of the author's intent" i nie spowodowały zapalenia się żadnej lampki? Miałem dać /szydera/ ... /szydera/, czy co?

I jeszcze na koniec ta uwaga o "debilach", no, paradne, bez dwóch zdań.
Zgłoś
laska - mosquito 2024-04-24, 1:15
Anonimowyja napisał/a:

Paradoks menela:
Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem, lecz gdy menel już nie jedzie tramwajem, to tramwaj dalej jedzie menelem.

o widze żart ewoulował xD
U mnie był prostszy w konstrukcji. Jak menel wsiada o tramwaju, to czy menel jedzie trwawajem, czy tramwaj menelem
Zgłoś
majeńka 2024-04-24, 2:02 1
mamurra napisał/a:

Sformułowania typu "pan żul" (miałem napisać "towarzysz żul"??), "wielikaja rossija", "piąte mocarstwo galaktyki"

Na innym forum takie sformołowania faktycznie byłyby prześmiewcze, ale na Sadolu tak się odnosimy do wszystkiego i wszystkich.

No ale dobra, przyjmijmy że mieliśmy fail komunikacji, i źle odczytałam twoje intencje (mszalne).
Zgłoś
S.Cat 2024-04-24, 11:38
Czarek32 napisał/a:

Ale będą go łapy boleć ma kacu

Jakim kacu jak on nie trzeźwieje ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem